Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager Retail Finance

Resurskoncernen är ett av Nordens mest snabbväxande företag inom bank och försäkring. Vi är ett företag i stän-dig utveckling, med fokus på innovation och enkla, flexibla lösningar till både företag och privatkunder i Norden. Genom Resurs Bank och yA Bank erbjuder vi säljfinans- och betallösningar, privatlån och kreditkort. Dessutom erbjuder vi ovanligt okrångliga försäkringar genom Solid Försäkring.

Vill du vara med på vår resa? Vi rekryterar smarta, drivna människor som får stort ansvar och frihet, för vi tror att det är så de bästa idéerna kommer fram. Vi är stolta över Resurs-andan som kännetecknas av samarbete, öppen-het och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Det ska vara kul och utvecklande att komma till jobbet!

Vill du arbeta i Sveriges kanske mest säljdrivna och spännande bolag inom betal- och finansieringslösningar för detaljhandeln? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll som KAM Retail Finance.

Resurs Bank verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder eftersöker hela tiden nya och bättre digitala lösningar i samtliga kanaler vilket ställer höga krav på oss. Vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa erbjudanden som ligger i framkant och söker nu en driven affärskvinna eller affärsman med ett brinnande intresse för detaljhandel. Rollen som Key Account Manager rapporterar till Business Area Director Payment Solutions. Placeringsort på Resurs Banks huvudkontor i Helsingborg. Resor i tjänsten förekommer.

Ansvaret i rollen är följande;

• Etablera och utveckla nya affärsrelationer inom området
• Nykundsbearbetning av butikskedjor och e-handlare
• Nå fram till beslutsfattare hos de stora detaljhandlarna
• På egen hand etablera nya relationer och bygga trovärdighet för dig själv och vårt kunderbjudande
• Budgetansvar
• Ansvar för försäljning och utveckling av befintliga detaljhandelspartners affärer
• Driva dina partners och Resurs tillväxt och lönsamhet genom att aktivt stödja partners i försäljningsar-bete och produktutveckling
• Skapa konkret och mätbar nytta för våra partners
• Arbeta utifrån kundens helhetsbehov och därmed vara involverad i allt från affärsutveckling, kampanj-bearbetning till tuffa förhandlingar med företagsledningar på central nivå.
• Sälja befintliga säljfinanstjänster till relevanta aktörer inom svensk detaljhandel
• Utveckla och maximera nyttan av befintliga samarbeten

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara extremt driven och försäljningsorienterad samt arbeta entusiastiskt och engagerat med att skapa tillväxt för dina partners och för Resurs Bank. Du är en skicklig förhandlare med fokus på att hitta och agera på nya affärsmöjligheter samt har ett starkt intresse och en god förståelse för hur detalj-handel och e-handel fungerar. Du har erfarenhet av att sälja finansiella lösningar på central nivå till detaljhan-deln/e-handlare och som person är du prestigelös och självgående med en stor vilja att skapa resultat. Du stimu-leras av att få vara med och bygga och utveckla en verksamhet med resultat i fokus.

Vi erbjuder dig

Du får möjlighet att komma in i en spännande roll i ett framåtriktat bolag i ständig tillväxt. Resurs Bank har en mycket tydlig säljkultur och sätter stort värde på ditt affärsmannaskap, ditt mod och din vilja och förmåga att lyckas med det du företar dig. Då du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och utveckla ditt ansvarsom-råde självständigt, söker vi dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och driv. Skriv och berätta för oss vad som lockar dig med denna roll och varför just du vill anta den här utmaningen!

Vi värdesätter

Här värdesätts ditt engagemang, din personliga inställning och dina värderingar. Våra värderingar: Driven, Open, Innovative och Trustworthy genomsyrar både dig som anställd och våra affärer. Känner du igen dig i våra värde-ringar? Läs mer om dem på www.resursjobs.com 

Ansök idag

I denna rekrytering samarbetar Resurs Bank med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Backstam på 076-000 1820 eller researchkonsult Johanna Mattsson på 0735-216 500. Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att ansöka tjänsten snarast på www.k2search.se. All kontakt med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Om Resurs-koncernen

Holding Resurs Holding är noterat på Nasdaq Stockholm och verkar genom dotterbolagen Resurs Bank, yA Bank och Solid Försäkring. Resurs-koncernen har mer än 700 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret finns sedan starten 1977 i Helsingborg. Vi hjälper våra företagskunder med säljdrivande betal- och lojalitetslösningar till både butik och e-handel. Till våra privatkunder erbjuder vi privatlån, kreditkort och nischade försäkringsprodukter. Genom åren har vi vunnit flera utmärkelser för våra produkter och tjänster.

Executive Search se.