Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Service Delivery Manager Malmö

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 1800 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. Tre miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland & viss export – har ca 320 anställda och en omsättning på ca 500 MSEK. Den svenska verksamheten – Tunstall AB – sysselsätter ca 250 personer, med en omsättning på ca 320 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö. Besök gärna www.tunstallnordic.com för mer information.

Vill du vara med och utveckla kundrelationer i en växande och viktig bransch?

Tunstall behöver förstärka sin svenska organisation med ytterligare kraft och kompetens inom sin Service Delivery Management funktion. Två personer ska rekryteras, en med placering i Stockholm respektive en med placering i Malmö. Dessa roller rapporterar direkt till Head of Service Delivery Management.

Utmaningen

Tunstall är inne i en förändringsfas där de går från att vara ett produktföretag till ett teknologibaserat tjänsteföretag, då branschen och omvärlden förändras inom främst tre områden;

– Privatisering – från statlig till privat äldrevård
– Digitalisering – teknikskiftet från analogt till digitalt
– Molnifiering – färre lokalt installerade fysiska produkter, fler molnlösningar

Tunstall står för den nya tekniken och ligger långt fram i utvecklingen. Kunderna finns främst inom kommun/offentlig sektor (B2G) och den privata sektorn (B2B).

Syftet med rollen är att vara ansvarig för kundrelationerna med samtliga Tunstall Sveriges kommersiella kunder där aktiva kundavtal finns. I denna roll skall man agera kommersiellt och professionellt korrekt, skapa mycket goda relationer med kunderna samt vara ”som en kollega” till kunden och agera ”på kundens sida”. Det innebär att man internt hos Tunstall är proffsig och oerhört tydlig till respektive avdelning på hur Tunstall uppfyller sina åtaganden mot avtal samt agerar utifrån fastslagna arbetsprocesser. Rollen innebär även att på ett pedagogiskt sätt informera om operativa brister i arbetssätt och rutiner till berörda avdelningar internt på Tunstall samt avkräva aktivitets- och handlingsplaner av disciplinchefer. Kundvårdsansvaret är geografiskt uppdelat mellan Tunstalls Service Delivery Managers.

Din bakgrund/profil

• Högskole- eller universitetsutbildning inom IT, ekonomi, juridik, teknik
• Projektledarutbildning och erfarenhet av praktisk projektstyrning
• 5-10 års arbetslivserfarenhet av kund- och avtalsansvar, kundvård, uppföljning, problemlösning och projektledning
• Minst 5 års arbetslivserfarenhet från tidigare tjänst som Service Delivery Manager, Key Account Manager, Kundansvarig, eller liknande
• Erfarenhet från tjänstelevererande företag, gärna inom mjukvara och/eller digitaliserade lösningar (SLA, SaaS, IoT, ITIL).
• Van vid tjänsteresor, ibland med flera övernattningar i veckan, varje vecka

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som SDM har du utpräglad förmåga att kommunicera på samtliga nivåer i en organisation både externt och internt, samt att nätverka både formellt och informellt. Du har även en förmåga att lyssna och förstå, analysera, komma med lösningar och driva igenom egna förslag. Andra viktiga egenskaper är förmåga att kunna prioritera, strukturera och styra ditt eget ansvarsområde.

Vi erbjuder dig

Tunstall är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position, ett tydligt syfte och goda värdegrunder. De har en framtidssäkrad teknik som är under ständig utveckling och en unik bredd i sin produktportfölj. Det är en mycket spännande fas att komma in i då Tunstall är under tillväxt och har påbörjat en förändringsresa gällande sin affärsmodell. Som medarbetare på Tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv. Berätta för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför just du vill anta den här utmaningen.

Övrigt

Placeringsort i Malmö. Resor inom Sverige är en naturlig del i rollen.

I denna rekrytering samarbetar Tunstall med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Backstam 076-000 18 20 eller researchkonsult Johanna Mattsson 0735-216 500. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Executive Search se.