Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Service Delivery Manager Stockholm

Www.tunstallnordic.com för mer information.

Vill du vara med och utveckla kundrelationer i en växande och viktig bransch?

Tunstall behöver förstärka sin svenska organisation med ytterligare kraft och kompetens inom sin service delivery management funktion. Två personer ska rekryteras, en med placering i stockholm respektive en med placering i malmö.

Utmaningen

Tunstall är inne i en förändringsfas där de går från att vara ett produktföretag till ett teknologibaserat tjänsteföretag, då branschen och omvärlden förändras inom främst tre områden;

– privatisering – från statlig till privat äldrevård
– digitalisering – teknikskiftet från analogt till digitalt
– molnifiering – färre lokalt installerade fysiska produkter, fler molnlösningar

Tunstall står för den nya tekniken och ligger långt fram i utvecklingen.

Syftet med rollen är att vara ansvarig för kundrelationerna med samtliga tunstall sveriges kommersiella kunder där aktiva kundavtal finns. I denna roll skall man agera kommersiellt och professionellt korrekt, skapa mycket goda relationer med kunderna samt vara ”som en kollega” till kunden och agera ”på kundens sida”. Det innebär att man internt hos tunstall är proffsig och oerhört tydlig till respektive avdelning på hur tunstall uppfyller sina åtaganden mot avtal samt agerar utifrån fastslagna arbetsprocesser. Rollen innebär även att på ett pedagogiskt sätt informera om operativa brister i arbetssätt och rutiner till berörda avdelningar internt på tunstall samt avkräva aktivitets- och handlingsplaner av disciplinchefer.

Din bakgrund/profil

• högskole- eller universitetsutbildning inom it, ekonomi, juridik, teknik
• projektledarutbildning och erfarenhet av praktisk projektstyrning
• 5-10 års arbetslivserfarenhet av kund- och avtalsansvar, kundvård, uppföljning, problemlösning och projektledning
• minst 5 års arbetslivserfarenhet från tidigare tjänst som service delivery manager, key account manager, kundansvarig, eller liknande
• erfarenhet från tjänstelevererande företag, gärna inom mjukvara och/eller digitaliserade lösningar (sla, saas, iot, itil).
• van vid tjänsteresor, ibland med flera övernattningar i veckan, varje vecka

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som sdm har du utpräglad förmåga att kommunicera på samtliga nivåer i en organisation både externt och internt, samt att nätverka både formellt och informellt. Du har även en förmåga att lyssna och förstå, analysera, komma med lösningar och driva igenom egna förslag.

Vi erbjuder dig

Tunstall är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position, ett tydligt syfte och goda värdegrunder. De har en framtidssäkrad teknik som är under ständig utveckling och en unik bredd i sin produktportfölj. Det är en mycket spännande fas att komma in i då tunstall är under tillväxt och har påbörjat en förändringsresa gällande sin affärsmodell. Som medarbetare på tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv.

Övrigt

Placeringsort i stockholm.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2