Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ekonomichef med ansvar för Ekonomi & IT

Förenade care ab, som ingår i den danska forenade koncernen, har ca 4000 anställda och är ett av sveriges största privata vårdbolag.

Förenade care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och upp-dragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: omtanke – vänlighet – service.

Har du ett starkt engagemang, driv, ett gott ledarskap, kan tillföra ny energi och bidra till ekonomifunktionens fortsatta utveckling? då är du kanske vår nästa ekonomichef.

I rollen som ekonomichef så har du det övergripande ansvaret för ekonomifrågor. Du ger stöd till ledningen i form av analyser och beslutsunderlag och utvärderar regelbundet våra verksamheter. Du genomför due diligence vid eventuella förvärv. Du rapporterar direkt till vd och i ditt team har du en redovisningschef, lönechef, controllerchef samt två it-tekniker. Den administrativa enheten utöver dessa består av ca tio medarbetare. Du driver arbetet gällande utveckling av rutiner och processer inom den administrativa funktionen.

Vi erbjuder dig

Denna roll är en del i samhällsuppdragen där förenade care är ett av de bättre bolagen och som är branschledande. Du får ett tydligt mandat och ansvarsområde med en möjlighet att påverka och vara med i den fortsatta utvecklingen.

Din bakgrund/profil

Du har en gedigen erfarenhet att leda och driva en ekonomifunktion som cfo eller ekonomichef med en bred kunskap inom ekonomiområdet. Vi ser helst att du även haft ansvar för it.
du är van att arbeta med förvärv samt har erfarenhet från tjänstesektorn.
vi söker en proaktiv och affärsdriven ekonomichef och en duktig ledare med ett starkt intresse för ledarskap och som är van vid att driva förändringsprocesser.
med fördel har du kännedom om iso.

Är du den vi söker?

Viktiga egenskaper i denna roll är att du är en trygg, stabil ledare som är beslutsmässig och har pondus. Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad samtidigt som du har förmåga till helhetssyn och strategiskt tänkande. Du är utvecklingsinriktad, prestigelös och du värdesätter ett gott samarbete såväl internt som med externa samarbetspartners. Du är självständig, drivande och lyhörd samt bidrar med en positiv anda.

Övrigt

Placeringsort malmö.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 0