Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Platschef

Veidekke är skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag med en omsättning på ca 30 miljarder nok 2016. Veidekke i sverige har ca 1 700 anställda och en omsättning på ca 7,3 miljarder sek 2015. Veidekkes recept på framgång är en gemensam plattform för en positiv företagskultur. Den baseras på våra värderingar, coachande ledarskap och en vardag präglad av glädje, entusiasm och engagemang. Det är en plattform som leder till nöjda kunder och god lönsamhet.

I rollen som platschef kommer du att leda och ansvara för produktionen i ett eller flera projekt. Arbetet ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ordning och reda. För att skapa framgångsrika projekt behövs det engagerade medarbetare, som vill och vågar tänka annorlunda.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett veidekke med spännande och dynamisk arbetsmiljö, ett unikt medarbetarengagemang och ett starkt fokus på kundens behov. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande.

Din bakgrund

Vi tror att du har flerårig erfarenhet inom byggbranschen tidigare erfarenhet som platschef.

Egenskaper

För oss är platschefen en viktig nyckel till resultat och trivsel på arbetsplatsen. Du är bra på att skapa starka team tillsammans med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Du är prestigelös, trygg och har ett ekonomiskt sinne där du har kunden i fokus.

Övrigt

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
i denna rekryteringsprocess samarbetar veidekke med k2 search och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult martin edqvist tel 076 – 54 54 028 alternativt reasearchkonsult johanna mattsson tel 073 – 521 65 00
ansök tjänsten på www.k2search.se
då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 1