Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Entreprenadingenjörer

Veidekke är skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag med en omsättning på ca 30 miljarder nok 2016. Veidekke i sverige har ca 1 700 anställda och en omsättning på ca 7,3 miljarder sek 2015. Veidekkes recept på framgång är en gemensam plattform för en positiv företagskultur. Den baseras på våra värderingar, coachande ledarskap och en vardag präglad av glädje, entusiasm och engagemang. Det är en plattform som leder till nöjda kunder och god lönsamhet.

Veidekke expanderar i regionen och behöver nu förstärka organisationen med entreprenadingenjörer inom både bostad och kommersiellt.

Syftet med tjänsten är att ansvara/coacha för att det administrativa arbetet på projektet sker på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.

Vidare bör du kunna upprätta en produktionsbudget, ta fram produktionstidplaner och göra avstämningar av såväl ekonomi som tid. Dessutom har du har en bred teknisk kompetens och kan leda och styra olika arbetsuppgifter mot mål.

Vi erbjuder

Du får möjlighet att vara med i tidiga skeden i projekteringsskedet. Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett veidekke med spännande och dynamisk arbetsmiljö, ett unikt medarbetarengagemang och ett starkt fokus på kundens behov.

I veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk ingenjörsutbildning och ett antal års arbetslivserfarenhet från byggbranschen.

Egenskaper

Vi tror att rätt person trivs i en specialistroll. Du är en affärsinriktad, drivande, initiativrik och serviceinriktad person.

Övrigt

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
i denna rekryteringsprocess samarbetar veidekke med k2 search och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult martin edqvist på tel 076 – 54 54 028 alternativt researchkonsult johanna mattsson på tel 073 – 521 65 00.
ansök tjänsten på www.k2search.se
då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2