Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Ombyggnad Göteborg

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Som ledare inom hållbar samhällsutveckling försöker vi på riksbyggen hela tiden flytta gränserna när det gäller nya, ännu mer hållbara sätt att bygga och förvalta bostäder på.
vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för riksbyggens helhet och för vårt långsiktiga engagemang med våra kunder.

Vad ska du göra

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete som projektledare inom vår ombyggnadsverksamhet. Som projektledare kommer du inta en roll där du driver och leder riksbyggens underhålls- och ombyggnadsprojekt. Du blir en nyckelperson som ansvarar för hela ombyggnadsprocessen från analys av kundens boendemiljö och behov till färdigställande samt uppföljning av projektet fram till garantitidens slut.

Arbetet innebär att du har ekonomisk uppföljning i projektets alla faser och ser till att tidsplanerna följs. Du är också ansvarig för kostnadskalkyler samt Äta-hantering.

Som projektledare arbetar du i en konsultativ roll med ett kund och- affärsmässigt fokus.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för projekt, är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov. Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande. Du bör ha dokumenterad erfarenhet som projektledare av ombyggnadsarbeten eller motsvarande.

Du är affärsorienterad, har förmåga att ha ett helhetsgrepp och du är kvalitetsmedveten.

Du inspirerar, engagerar och motiverar dina medarbetare. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Den medarbetare vi söker har inga problem att jobba självständigt och är van att jobba i en ständigt varierande miljö.

Vad kan riksbyggen erbjuda dig?

Du får ett stort ansvar för att driva egna projekt.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 1