Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marketing Manager Nordic

Www.tunstallnordic.com för mer information.

Är du en vass marknadsförare och hungrig på att ta ett kliv i karriären? vill du vara med att utveckla och driva marknadskommunikationen hos den marknadsledande aktören i en växande och viktig bransch inom connected health och connected care?

Detta är en ny roll inom företaget, som kommer att ha ett nordiskt ansvar för tunstalls marknadsföring, och rapportera till cmo (chief marketing officer) nordic som också är under tillsättning.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara att omsätta tunstalls övergripande strategi i norden (sverige, danmark, finland, där sverige är den största marknaden) till en marknadsstrategi, samt genomföra, följa upp och kontinuerligt vidareutveckla denna.

I rollen som marketing manager kommer du att på både strategisk, taktisk och operativ nivå ta ett helhetsansvar för tunstalls externa och interna kommunikation, marknadsföringsaktiviteter, varumärkesbyggnad, profilering och budskap.

Utmaningen

Tunstall som bolag är inne i en förändrings- och omstruktureringsfas då omvärlden och marknaden ställer nya krav. Denna transformation sker inom bl.a.

– privatisering – från offentligt finansierad till privat äldrevård
– digitalisering – teknikskiftet från analoga produkter till digitala
– ”tjänstefiering” – från produkter till tjänster
– molnifiering – från lokala installationer till hostade molnlösningar

Tunstall nordic ligger långt fram i branschutvecklingen, både sett till globala och regionala perspektiv på produktutveckling och teknisk kompetens, men även avseende samhällsfunktioner för social omsorg och välfärd.

Din bakgrund/profil

• akademisk examen inom marknadsföring, civ.

Är du den vi söker?

A smile personality (strive for excellence, make a difference, innovative and agile, listen and understand, everybody matters).

Kommunikation – duktig kommunikatör i både tal och skrift, en förmåga att kommunicera på ett tydligt och inspirerande sätt både internt och externt, och därmed besitta utstrålning, karisma och pondus.

Strategisk, taktisk, operativ – strategisk höjd och en god förmåga att se helheten. Kunna variera mellan det operativa och strategiska på ett naturligt sätt. Strategisk men med en doer´s mindset och en förmåga att få saker att hända och genomföra dessa.

Lagspelare – utpräglad lagspelare och duktig på att samverka med olika funktioner internt och externt.

Driven – förmåga att skapa ditt eget mandat och skapa tillit.

Vi erbjuder dig

Tunstall är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position, ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Vi har en framtidssäkrad teknik som är under ständig utveckling och en unik bredd i vår produktportfölj. Vi befinner oss i en mycket spännande fas då tunstall är under tillväxt och har påbörjat en förändringsresa gällande affärsmodellen. Som medarbetare på tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer.

Övrigt

Placeringsort på huvudkontoret i malmö.

Välkommen med din ansökan!

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 2