Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktutvecklare

HFG Sverige AB startade 2004 som ett samarbete mellan Hilton Food Group och ICA. I ett långsiktigt partnerskap producerar HFG Sverige AB konsumentpackade färskvaror, i huvudsak kött, till ICAs butiker runtom i Sverige. Under senare år har stora investeringar gjorts i verksamheten, och idag har företaget en anläggning i toppklass som producerar upp till 1000 ton produkter i veckan. Med utgångspunkt i värdeorden kundfokus, tydlighet, ansvar och samarbete är HFG Sverige AB ett framgångsrikt, innovativt och dynamiskt företag i tillväxt, som sysselsätter ca 250 medarbetare i Västerås. För mer information, besök www.hfg.se 

Rollen

I HFG Sveriges NPD-team pågår ett kontinuerligt och intensivt arbete med att utveckla nya och vidareutveckla befintliga produkter till ICA. Största delen av produktionen är inriktad på kött, men HFG Sverige levererar också bland annat färska pizzor och framtidens produkter kommer att spänna över flera områden. Som produktutvecklare arbetar du brett inom HFG Sverige med att utveckla befintliga produktkategorier från idé till leverans, men ditt huvudsakliga fokus är att i projektform driva framtagandet av nya produktgrupper. Konkret innebär det att du ansvarar för hela kedjan att från en innovationsfas generera produktkoncept och genomföra NPD-prover på dem, hela tiden med ett tydligt kommersiellt fokus.

Du rapporterar till Commercial Manager och är placerad vid HFG Sveriges huvudkontor i Västerås.

Vi erbjuder

HFG Sverige har ett unikt och nära samarbete med ICA sedan 2004, och dialogen är inriktad på kontinuerlig utveckling. Som produktutvecklare på HFG Sverige har du därmed stora möjligheter att få se dina förslag omsättas till verkliga produkter som lanseras och säljs på ICA över hela Sverige. Med ICA som kund är kraven också högt ställda att kunna erbjuda kunderna det allra bästa, inte minst ur ett hållbarhetsperspektiv.

Du ges stort ansvar på HFG Sverige och arbetar från ax till limpa i utvecklings- och lanseringsprocesserna. Närmast dig i vardagen har du ett kompetent och erfaret team, men du arbetar brett inom HFG Sverige och ingår i en organisation där kulturen präglas av stark laganda, energi och framtidstro. Idéer omsätts snabbt i praktiken, vilket möjliggörs av att det allra senaste inom tekniken tillämpas i produktionsmiljön.

Inom HFG har du alla möjligheter att utvecklas i din karriär – både tillsammans med den svenska verksamheten där det finns konkreta och nytänkande tillväxtplaner på både kortare och längre sikt, men också i det internationella sammanhanget.

Vem är du och vad drivs du av att göra?

Efter dina universitetsstudier har du skaffat dig gedigen erfarenhet av att utveckla nya produkter inom livsmedel. Du trivs också i rollen som projektledare, och arbetar strukturerat och med en tydlig plan. Du är genuint intresserad av mat och tycker att de förändringar som pågår kopplade till konsumentbeteenden, nya tillagningstekniker och förpackningslösningar är fantastiskt spännande.

Personer i din omgivning beskriver dig som kreativ och innovativ, så för dig är det viktigt att verka i en miljö där du får ta initiativ och driva projekt med tydligt kommersiellt fokus. För att få utlopp för din energi och ditt målfokus vill du ha stort ansvar och möjlighet att driva frågor som får stor genomslagskraft. Det är också av yttersta vikt för dig att ingå l i ett team där ni alla arbetar tillsammans för att nå målen oavsett funktion, och du vet att du trivs bäst i en miljö som präglas av samarbete och prestigelöshet.

K2 Search är stolta över att representera HFG Sverige AB i denna rekrytering. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta:
Katarina Åhlin, rekryteringskonsult, katarina.ahlin@k2search.se 
Omar Zaghdane, researchkonsult, omar.zaghdane@k2search.se 
Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

.