Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsenhetschef konsument till Scandinfo/Origo Group

Scandinfo som är en del av origo group har funnits sedan 1982 och är ett av sveriges ledande undersökningsföretag med bas i göteborg vi präglas av vår gemensamma värdegrund som är flexibilitet, enkelhet, förbättring och engagemang vi är ett undersöknings-/analysföretag som levererar insikt om kundupplevelse, varumärke och erbjudande vi har lång erfarenhet av olika branscher som t.ex. Fmcg, hygien & hälsa och fastighet vi har kvalitativ liksom kvantitativ researchkompetens vi jobbar nära våra kunder med ständig utveckling av metoder och rapportering för optimalt resultat vi har stor erfarenhet av omfattande, komplexa och globala undersökningar vi är specialister på att skräddarsy undersökningar som uppfyller kundernas behov vi har egen systemutvecklingsavdelning där vi erbjuder de modernaste lösningarna inom datainsamling och rapportering vi erbjuder avancerad support/analys och konsultation för att hjälpa våra kunder att ta resultaten vidare läs mer på.

Origo group bildades i augusti 2017 och har sin bakgrund i bolagen cma research, markör marknad & kommunikation och scandinfo marketing research. Vi är ett växande bolag som idag har cirka 100 medarbetare med kontor i göteborg, linköping och stockholm. Origo group är starka inom både offentlig och privat sektor, kvantitativ och kvalitativ analys samt har också egen system-utvecklingsavdelning.
vi arbetar med många olika typer av undersökningar t.ex. Kund/brukar-, varumärkes-, produktutveckling- och medarbetarundersökningar. Vi har idag flest uppdrag inom kund- och marknadssegment såsom t.ex. Konsument, fastighet, hälso- och sjukvård, utbildning och trafik.
origo groups mål är att bli nordens ledande analys- och datainsamlingsföretag. Vi ser att behovet av fördjupade insikter om medarbetare, kunder/brukare, varumärken och produkter aldrig har varit större.

Vi erbjuder

en möjlighet att vara med på en resa att bygga nordens ledande analys- och datainsamlingsföretag. Du driver utvecklingen inom affärsenheten, utvecklar och paketerar våra tjänster vilket påverkar och bidrar till resultatet. Du rapporterar till vd.

Vi söker dig som har

• gedigen erfarenhet av studier relaterade till koncept och kommunikation.
• erfarenhet som affärsgruppsansvarig
• kunskap om varumärkesutveckling
• uppdaterad kunskap om nya kvalitativa och kvantitativa metoder och angreppssätt inom konsumentundersökningar
• relevant högskoleutbildning

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2