Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Borås

Vill du vara med och fortsätta arbetet med att utveckla, driva och förverkliga de många byggprojekt som vi står inför? som projekt- och byggledare på riksbyggen är du drivande och ledande i hela byggprocessen och jobbar långsiktigt från den tidiga idéskissen fram till inflyttning. Kundkontakten är en stor del av projektledarens vardag och en viktig pusselbit för att förstå och bemöta kunders behov, genom en naturlig och förtroendefull dialog. Inom riksbyggen bostad, region väst är vi ca 70 anställda. Vi arbetar i projektteam och denna tjänst är placerad i borås och ingår i marknadsområde sydväst.

Vi erbjuder dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara projektansvarig för ombyggnads- samt nybyggnadsprojekt av bostäder i främst borås kommun. I arbetsuppgifterna ingår att vara med och utveckla bostadsområden i samarbete med kommunen, delta vid mark- och fastighetsförvärv samt vara delaktig i produktutveckling av nya bostäder. Du leder projekteringsarbeten, upprättar förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar, samt handlar upp projektörer och byggentreprenader.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå eller motsvarande och kan byggprocessens olika delar.

Du är initiativrik, självständig och ansvarsfull. Vi vill att du har förmågan att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du är bra på att samarbeta med olika parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vad kan riksbyggen erbjuda dig?

Du får ett stort ansvar för att driva egna projekt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3