Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklande Marknadschef, Balance Finance AB

Jula erbjuder kreativa hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Detta är möjligt genom stora inköp direkt från tillverkare över hela världen, utan mellanhänder. Jula har idag 91 varuhus och ca 3000 anställda. Julas sortiment har genom åren utökats och breddats till att bli det kompletta sortiment, för hemmafixare och proffs, det är idag. Idag ingår jula ab tillsammans med g&k blanks fastigheter ab i holdingbolaget jula holding. Som nästa utvecklingssteg i jula holdings framgångsrika resa utvecklas nu ett finansbolag under namnet balance finance ab.

Balance finance är ett nytt bolag inom jula som initialt kommer att erbjuda olika finansieringslösningar för primärt julas befintliga kunder. På sikt kommer verksamheten att vidareutvecklas med nya tjänster för att också attrahera kunder utanför jula. Förberedelsearbetet har pågått under lång tid och verksamheten planeras att starta i början på 2018.

Som affärsutvecklande marknadschef för balance finance blir ditt övergripande ansvar att driva och utveckla affären, utifrån ett sälj- och marknadsperspektiv. Din initiala uppgift kommer vara att skapa en marknadsplan för verksamheten och du ansvarar sedan för att driva aktiviteter och kampanjer i linje med organisationens övergripande affärsmål. Du utformar och paketerar tjänsterna i syfte att attrahera kunder och tar fram innehåll till kommunikation både i digitala kanaler och traditionella medier. Du planerar kampanjer och synkroniserar dessa med övriga säljaktiviteter inom bolagsgruppen. Din framgång mäts i affärens utveckling. Affärsutvecklande marknadschefen blir en del av ledningsgruppen och rapporterar till ceo för balance finance.

Vi erbjuder

En strategisk och operativ nyckelroll där du får möjlighet att vara med och bygga upp en verksamhet från grunden. Du finns med i ett stort sammanhang och kommer att ha goda resurser bakom dig. Du blir en del av en stor och snabbväxande koncern och har ett betydande inflytande i att påverka rollens utformning samt den fortsatta utvecklingen av balance finance.

Vi söker dig som är/har

• erfarenhet av att framgångsrikt driva försäljning utifrån ett marknadsperspektiv
• stor vana att arbeta genom digitala kanaler såväl som traditionella medier
• bred erfarenhet av finansiella tjänster eller liknande tjänster
• arbetat med affärs- och marknadsutveckling
• arbetat i ledande roll
• självgående och entreprenöriell
• kreativ och modig
• affärsdriven
• prestigelös och kan identifiera dig med julas värderingar

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2