Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Norr

Norisol grundades 1977 i danmark. Under 80 och 90-talet växte företaget och flera förvärv gjordes i danmark, norge och sverige. Företaget är idag den ledande leverantören av samordnade tjänster och lösningar inom segmenten energi, marina, industri och byggnation.

Den svenska verksamheten med huvudkontor i stenungsund har 280 anställda (varav 40 tjänstemän) och omsätter ca 300 miljoner sek. Till 90% utgörs verksamheten av teknisk isolering av rör och ventilationskanaler.

Som regionchef för norra sverige har du fullt resultat- och personalansvar för regionen, ingår i den svenska ledningsgruppen och rapporterar till landsdirektören. Verksamheten utgörs till största delen av teknisk isolering av rör och ventilationskanaler och drivs i avdelningar med lokal förankring där varje avdelning leds av en avdelningschef som rapporterar till regionchefen.

Som regionchef har man huvudansvaret för stockholmsavdelningen samt direktrapporterande avdelningschefer för orterna; stockholm, Örnsköldsvik, gävle, Örebro, norrköping och linköping.

Rollen som regionchef är mycket viktig i en fas då vi implementerar en ny strategi som innebär ökat fokus på lokal marknad och på att bygga på norisols styrkor med egna montörer, goda kundrelationer och lokal närvaro.

Vi söker en erfaren chef med projekterfarenhet från bygg/entreprenad-branschen.

Som person har du stor initiativkraft och du trivs i en roll där du kan göra skillnad och att ta stort eget ansvar.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 1