Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Norr

Norisol grundades 1977 i Danmark. Under 80 och 90-talet växte företaget och flera förvärv gjordes i Danmark, Norge och Sverige. Företaget är idag den ledande leverantören av samordnade tjänster och lösningar inom segmenten energi, marina, industri och byggnation. Norisols årliga omsättning överstiger 1.2 miljarder kronor och sysselsätter ca 1500 medarbetare i Norden.

Den svenska verksamheten med huvudkontor i Stenungsund har 280 anställda (varav 40 tjänstemän) och omsätter ca 300 miljoner SEK. Till 90% utgörs verksamheten av teknisk isolering av rör och ventilationskanaler. Man erbjuder även närliggande tjänster som t ex brandtätningar och innertaksmontage.

Som regionchef för Norra Sverige har du fullt resultat- och personalansvar för regionen, ingår i den svenska ledningsgruppen och rapporterar till landsdirektören. Verksamheten utgörs till största delen av teknisk isolering av rör och ventilationskanaler och drivs i avdelningar med lokal förankring där varje avdelning leds av en avdelningschef som rapporterar till regionchefen. Varje avdelning består därutöver av projektledare, ansvarsmontörer och montörer.

Som regionchef har man huvudansvaret för Stockholmsavdelningen samt direktrapporterande avdelningschefer för orterna; Stockholm, Örnsköldsvik, Gävle, Örebro, Norrköping och Linköping. Som regionchef för Norra Sverige är du placerad i Stockholm.

Rollen som regionchef är mycket viktig i en fas då vi implementerar en ny strategi som innebär ökat fokus på lokal marknad och på att bygga på Norisols styrkor med egna montörer, goda kundrelationer och lokal närvaro. Arbetet innebär såväl ledning och stöttning av våra avdelningschefer och projektledare i projekten, extern kundkontakt och försäljning som internt utvecklingsarbete.

Vi söker en erfaren chef med projekterfarenhet från bygg/entreprenad-branschen. Du har ett väl utvecklat affärsmannaskap, ett stort nätverk och tycker om att knyta nya kontakter.

Som person har du stor initiativkraft och du trivs i en roll där du kan göra skillnad och att ta stort eget ansvar. Du är en trygg, förtroendeingivande ledare som med ett närvarande ledarskap finns nära verksamheten, även på distans.

Norisol samarbetar med K2 Search i den här rekryteringen. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Martin Svedar på martin.svedar@k2search.se eller Samuel Göranzon på samuel.goranzon@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

Executive Search se.