Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Mjukvaruutvecklare för inbyggda realtidssystem

Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Merparten av produkterna exporteras. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i nya och trivsamma lokaler i Sätra. För mer information om företaget – besök vår hemsida www.scanreco.se.
Vi är i ett expansivt skede och behöver nu förstärka vår utvecklingsavdelning med en mjukvaruutvecklare för inbyggda realtidssystem.

Tjänsten

Som mjukvaruutvecklare hos oss arbetar du med produktutveckling i nära samarbete med våra kunder. Som en del i ett team jobbar du med C-programmering för inbyggda realtidssystem och är delaktig i hela produktutvecklingskedjan. Arbetet innebär både framtagning av nya och uppdatering av befintliga produkter. Tjänsten inkluderar några resor per år inom Europa.
Du jobbar i vårt kreativa och positiva mjukvaruteam, som ingår i företagets utvecklingsavdelning. Arbetet är självständigt och stimulerande, då du har många kontaktytor och är delaktig i hela processen från kravställning till serieproduktion.

Din bakgrund

Du är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik eller elektronik med goda kunskaper inom C-programmering för inbyggda system. Det är meriterande om du tidigare har arbetat nära hårdvarukonstruktion och gärna inom fordonsbranschen. Meriterande är också erfarenhet av säkerhetskritiska system och olika CAN-protokoll samt Linux programmering. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är engagerad och strukturerad och som finner glädje i att ta ansvar för helheten. Med kunden i fokus håller du dig uppdaterad inom mjukvaruutveckling och tar initiativ till förbättringar.

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete med kompetenta och trevliga medarbetare. Om du är rätt person för oss, då har vi ett utvecklande jobb för dig.

Scanreco samarbetar med K2 Search i den här rekryteringen. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Samuel Göranzon på samuel.goranzon@k2saerch.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

.