Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Mjukvaruutvecklare för inbyggda realtidssystem

Scanreco ab är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Merparten av produkterna exporteras. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i nya och trivsamma lokaler i sätra.

Tjänsten

Som mjukvaruutvecklare hos oss arbetar du med produktutveckling i nära samarbete med våra kunder. Som en del i ett team jobbar du med c-programmering för inbyggda realtidssystem och är delaktig i hela produktutvecklingskedjan. Arbetet innebär både framtagning av nya och uppdatering av befintliga produkter. Tjänsten inkluderar några resor per år inom europa.
du jobbar i vårt kreativa och positiva mjukvaruteam, som ingår i företagets utvecklingsavdelning.

Din bakgrund

Du är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik eller elektronik med goda kunskaper inom c-programmering för inbyggda system. Det är meriterande om du tidigare har arbetat nära hårdvarukonstruktion och gärna inom fordonsbranschen. Meriterande är också erfarenhet av säkerhetskritiska system och olika can-protokoll samt linux programmering.

Vi söker dig som är engagerad och strukturerad och som finner glädje i att ta ansvar för helheten.

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete med kompetenta och trevliga medarbetare.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 1