Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

Är du en erfaren operativ verksamhetsledare med känsla för affärer som liksom vi, känner passion för kunder och service har vi rätt jobb för dig!

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ’The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vårt affärsområde Private Growth söker vi nu en Key Account Manager!

I denna spännande roll söker vi en operativ verksamhetsledare som kommer att vara med och utveckla nyckelkunder i linje med uppsatta strategier avseende tillväxt och service och kundnöjdhet.

I rollen kommer du:

• att ansvara för att utveckla dina nyckelkunder
• att ansvara för att uppnå egna enhetens resultat enligt strategiplan
• vara ansvarig för merförsäljning mot befintliga nyckelkunder
• vårda och utveckla service upplevelsen hos nyckelkunderna
• att ha personal- och ledaransvar för chefer och medarbetare i ditt team hos nyckelkunderna

Profil

För att trivas i rollen som Key Account Manager på ISS är du prestigelös och har förmåga att prata med alla typer av människor. Du trivs att jobba i högt tempo och drivs av förändring.

För att lyckas i rollen är du en självgående problemlösare med förmåga att bygga struktur. Du har hög integritet och ett stort mått sunt förnuft.

Vi letar efter dig som är prestigelös, flexibel och utvecklingsorienterad. Vi ser gärna att du är pragmatisk och hands-on men med förmåga att arbeta strategiskt.

Du är en utåtriktad och engagerade ledare och du vill växa i ditt ledarskap.

Kvalifikationer

• Eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av ledarskap
• Förhandlingserfarenhet
• Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
• Van att jobba i excel
• Branscherfarenhet är meriterande

Vi erbjuder

Hos oss på ISS har vi aldrig tråkigt. Du kommer att jobba på ett bolag där vi känner passion för service och där vi stimuleras av förändringar och nya utmaningar. Tillsammans har vi en möjlighet att forma facility management branschen.

I denna rekrytering samarbetar ISS med K2 Search AB. För mer information kontakta Omar Zaghdane, omar.zaghdane@k2search.se, eller Madeleine Rundgren, madeleine.rundgren@k2search.se. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se 

.