Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Wise IT Göteborg

Wise IT AB är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX Small Cap. Läs mer på: www.wiseit.se – Rätt människor inom IT.

Som regionchef för Wise IT har du övergripande ansvar för försäljning och resultat, personal och kompetensutveckling samt kvaliteten i leveransen av rekrytering och konsulttjänster i din region. Wise IT Göteborg har en god lönsamhet och ett starkt team på idag 10 personer. I rollen skall du fortsätta bygga verksamheten genom fortsatt tillväxt inom befintliga områden och genom strategisk utveckling av nya tjänster. Rollen har en variation med arbetsuppgifter som innefattar daglig drift med personalfrågor och delaktighet i affärsdialoger till strategiska diskussioner om framtida visioner. Du är aktiv medlem i Wise IT’s ledningsgrupp samt ingår i regionrådet på Wise Group i Göteborg.

Som regionchef för Wise IT i Göteborg planerar och leder du verksamheten med hjälp av två teamledare som coachar och stöttar konsulterna i den dagliga driften. Verksamhetens styrka är konsulternas förmåga att skapa värde för kunderna baserat på en djup förståelse av IT i en komplex miljö. Proaktivitet i relationsbyggandet och aktiv search i processen är naturliga delar för att nå framgång för både kunder och kandidater.

Som regionchef vill vi att du har förmågan att få verksamheten att växa ytterligare. För att lyckas i rollen skall du vara van vid att leda andra till framgång. Du kan kommunicera med både medarbetare, chefskollegor och kunder på ett professionellt och givande sätt. Du rapporterar till VD för Wise IT.

Vi erbjuder

En nyckelroll i ett framgångsrikt företag som värderar affärsdriv och högt engagemang. Du ingår i en större koncern och rollen är omväxlande och utmanade. Du får vara med att påverka och utveckla Wise IT till att nå de framtida målen. Wise IT har en kvalitetsprofil med stort fokus på kunder och leverans. Arbetsmiljön präglas av glädje, prestigelöshet och högt tempo och skall vara ”Den roligaste tiden i din karriär”.

Kvalifikationer

• Dokumenterad erfarenhet av att driva tjänsteförsäljning inom IT branschen
• Erfaren och framgångsrik ledare
• God förståelse för IT-terminologin och olika roller i branschen
• Vara väl insatt i rekrytering och konsultbranschen
• Relevant akademisk examen

Egenskaper

• Affärsinriktad och handlingskraftig
• Trygg och tydlig
• Strategisk
• Intresserad av människor och IT
• Ansvarsfull och självständig
• Prestigelös

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Matilde Castoldi tel. 0735 – 21 65 01 eller Camilla Helgesson, tel. 0766 – 20 29 19 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

.