Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Business Partner

Bmw group northern europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade bmw- och mini-återförsäljare i norden och baltikum.

Bmw group söker nu en hr business partner till sitt nordiska huvudkontor i stockholm. Välkommen till ett engagerat hr team som vill utvecklas tillsammans med dig som har en passion för hr. Bmw group är med sina tre varumärken bmw, mini och rolls-royce världsledande i premiumsegmentet för bilar och motorcyklar.

Framgången för bmw group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Man har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan.

Alla som jobbar inom bmw group är stolta över att leverera bilar och kundupplevelser med högsta kvalitet. Koncernens kunder över hela världen är stolta bilägare.

Rollbeskrivning

Som hr business partner är du kontaktpunkt för alla förekommande hr-frågor för din del av verksamheten. Du har eget ansvar för ett nordiskt land samt ett antal avdelningar i sverige.

Alla hr business partners arbetar brett mot sina delar av verksamheten men är i tillägg specialist i några egna hr-områden samt ett annat nordiskt lands specifika lagar och regler. Det landet besöks också regelbundet med dagsresor ca en gång i månaden för att skapa goda relationer och vara en del av verksamheten.

Det är främst ett operativt hr arbete, men du kommer även att driva och implementera strategiska utvecklingsprojekt samt tillsammans med teamet aktivt delta och bidra till hr-avdelningens utveckling och ständiga förbättring.

Teamet består av fyra hr business partners, en hr controller samt en hr-chef. Hos bmw kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik. Hr-avdelningen är ett passionerat team som genom affärsförståelse stödjer management i att utveckla medarbetare, organisationen och sig själva för att ta verksamheten till nästa nivå.

Vem är du

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande hr-roller.

Erfarenhet

• bred hr-bakgrund, önskvärt med erfarenhet från en business partner-roll
• erfarenhet från stort företag och matrisorganisation
• erfarenhet från nordisk/internationell verksamhet
• meriterande med konsultbakgrund

Profil

Som person är du driven, ansvarstagande, pragmatisk, förtroendeskapande och gillar att bygga relationer.

Du är flytande i engelska, både muntligt och skriftligt.

Tjänsten är placerad på bmw groups nordiska huvudkontor i silverdal, sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt tillgång till gym med träningspass varje dag.

Ingen köper bmw av en slump. Det är ett medvetet val, ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för bmw av en händelse. Du vill mer, och du vill omge dig med andra människor som vill mer.

1. Varför bmw?
2. Varför söker du rollen?
3.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3