Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Talent Manager – Human Resources Department

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda globalt ett marknadsledande företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. Över tre miljoner brukare utnyttjar Tunstalls produkter och tjänster varje dag. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland & viss export – har ca 350 anställda och en omsättning på ca 500 MSEK. Den svenska verksamheten – Tunstall AB – sysselsätter ca 250 personer, med en omsättning på ca 300 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö. Besök gärna www.tunstallnordic.com för mer information.

Vill du vara med och fortsätta utveckla Tunstall som marknadsledande arbetsgivare i en ny spännande roll? Då kan detta vara rätt för dig!

Detta är en ny roll inom företaget med fokus att på en både taktisk och operativ nivå ta ett helhetsgrepp om bland annat Tunstalls Talent Management, med arbetsuppgifter inom bl.a. Employer Branding, Talent Aquisition, Talent Development, Employee Satistfaction, Employer Improvement, Benefits, CSR, etc. Du får i denna roll möjligheten att identifiera, föreslå, driva och implementera olika förbättringsområden och projekt inom HR och Talent Management. Vi tror att rätt person för denna roll är proaktiv, initiativrik, kreativ, positiv, har humor samt sprider glädje och energi. Du har också erfarenhet av och förmåga att driva egna rekryteringsprocesser, inklusive bl.a. utformning av kravprofiler och annonser, administration och urval av ansökningar, intervjuer, etc. Rollen rapporterar till HR Manager Nordic och ingår i ett HR team med totalt fyra personer. I rollen stöttar du förutom den svenska verksamheten även i viss mån den danska och finska organisationen. Placering är på företagets svenska huvudkontor i Malmö, resor kan förekomma i begränsad omfattning.

Nuläget i företaget

Tunstall är inne i en förändrings- och omstruktureringsfas i takt med att omvärlden och marknaden förändras. Transformationen sker inom bl.a. följande områden;

– ”Privatisering” – från helt offentligt finansierad till mer privat äldrevård
– ”Digitalisering – från analoga produkter till digitala
– ”Tjänstefiering” – från produkter och hårdvara till tjänster och mjukvara
– ”Molnifiering” – från lokala installationer till hostade molnlösningar
– ”Konsolidering” – från bred produktportfölj till mer enhetliga lösningar

Tunstall ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens, men även ur ett globalt marknadsperspektiv är den Nordiska regionen intressant avseende samhällsfunktioner för social omsorg och välfärd. Kunderna finns i nuläget främst inom kommunal/offentlig äldrevård men det finns även en stor framtida tillväxtpotential inom hälsovård/landsting, den privata sektorn (B2B) och inom konsumentmarknad (B2C).

En viktig del i företagets strategi är att följa, och i många fall även leda, utvecklingen mot de trender som nämns ovan. Naturligtvis är det då en avgörande framgångsfaktor att bolaget på ett effektivt sätt driver arbetet med att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla individer, kompetens och humankapital. Våra anställda är vår viktigaste resurs!

Din bakgrund/profil

• Eftergymnasial utbildning och akademisk examen från exempelvis PA programmet eller motsvarande, alternativt utbildning inom Ekonomi, Teknik eller IT.
• 2-5 års erfarenhet inom HR efter examen som HR BP, HR assistent, Rekryteringskonsult, Konsultchef eller Talent Manager. Gärna bred erfarenhet inom HR kompletterat med något specialistområde.
• Rekryteringserfarenhet, vana vid att driva rekryteringsprocesser ”från ax till limpa”, gärna även digitala verktyg, sociala medier, etc.
• Starkt engagemang inom Employer Branding och frågor kring Talent Management ur ett helhetsperspektiv.
• Erfarenhet av arbete med utbildning, introduktion, onboarding, både när det gäller administration och till viss del genomförande.
• Erfarenhet av att skapa utveckla och implementera policys och processer.
• Erfarenhet av medarbetarundersökningar, handlingsplaner etc.
• Har du arbetat med förmåner, löner, och arbetsmiljöfrågor är det meriterande.
• Du är van vid att hantera administration och vissa rapporter, samtidigt som du är social och nätverkande som person.
• Meriterande är även erfarenhet av arbete med företagskultur & värderingar, CSR, etc.
• Du behärskar svenska (modersmål) och engelska (affärsmässig nivå) obehindrat i tal och skrift.

Är du den vi söker?

Du är en proaktiv och driven person med mycket energi och engagemang. Du har akademisk och intellektuell höjd samtidigt som du är ambitiös och gillar att ”kavla upp ärmarna”.
Du smittar av dig av din energi och har en förmåga att få med dig andra i organisationen. Du rör dig naturligt på olika nivåer och kan föra dig i många olika sammanhang. Du deltar med stort intresse i olika evenemang inom företaget, bidrar med kreativitet, kommer med nya idéer, driver projekt och genomför arrangemang för att förbättra Tunstall som arbetsplats. Vi tror också att du har ett intresse för hälsofrågor, personlig utveckling, arbetsmiljöfrågor etc. Med ödmjukhet, lyhördhet, humor, glimten i ögat samt skinn på näsan och viss pondus har du en förmåga att få med dig andra i en framåtriktad och positiv miljö. Stämmer detta in på dig och du dessutom kan tänka dig vara med på innebandy– ja då är du som klippt och skuren för oss!

Vi erbjuder dig

Tunstall är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position, ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Vi har en framtidssäkrad teknik som är under ständig utveckling och en unik bredd i vår produktportfölj. Vi befinner oss i en mycket spännande fas då Tunstall är under tillväxt och har påbörjat en förändringsresa gällande affärsmodellen. Som medarbetare på Tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv. Skriv och berätta för oss vad som lockar dig med denna roll och varför just Du vill anta den här utmaningen.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i Malmö. Resor i tjänsten förekommer, uppskattningsvis någon gång per månad.

I denna rekrytering samarbetar Tunstall med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Backstam på 076-000 18 20 eller researchkonsult Johanna Mattsson på 0735–216 500. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

.