Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Researchkonsult Stockholm

Sedan 1996 har K2 Search hjälpt företag i Norden att överträffa sina affärsmål genom kvalificerad Executive Search och Intertim Management på ledningsgrupps- och mellanchefsnivå. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras vidare rekommendationer. Våra kunder är vana att ställa höga krav på sina rekryteringspartners och dessa lever vi upp till. Vår strävan är att alltid vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och byggandet av framgångsrika företag.

Sedan augusti 2007 ingår K2 Search i Wise Group AB, en koncern som är noterat på NASDAQ OMX Nordic Small Cap. På K2 Search jobbar 51 medarbetare på fyra olika orter i Sverige, i Köpenhamn samt Helsingfors.

Är du en person som drivs av att träffa människor och att göra affärer? Vi söker en person till vårt växande researchkonsultteam där du får stor inblick i olika branscher samt möjlighet att jobba med många av de mest välkända och framgångsrika företagen i Norden.

I rollen som Researchkonsult på K2 Search har du en avgörande roll för vår kärnaffär. Sedan många år tillbaka har K2 Search prioriterat vikten av searchkompetens och analys vid exekutiva rekryteringar och har således byggt upp en stor searchavdelning med medarbetare i Stockholm, Linköping, Göteborg, Helsingfors samt Öresundsregionen. Som Researchkonsult på K2 Search är du med, delaktig och involverad i hela processen – från första kundmöte till leverans av kandidater.

I uppdragen på K2 Search arbetar du alltid i team med en rekryteringskonsult och tillsammans ansvarar ni för en professionell och högkvalitativ rekryteringsprocess gentemot såväl kund som kandidat. Du ansvarar för att driva searchprocessen framåt vilket innebär att du kartlägger, identifierar och attraherar potentiella kandidater till våra rekryteringsuppdrag. Du arbetar proaktivt och bygger relationer med potentiella kandidater och gör ett första urval. Du är nätverkande och kundfokuserad och har nära kontakt med kunder och kandidater under processens gång.

Profil

Som person är du naturligt förtroendeingivande och för dig vant bland högre beslutsfattare i en konsultativ roll. Du uppskattar kombinationen av analysarbete och att träffa nya människor och trivs i miljöer där det händer mycket. Du är lika bra på att samarbeta som att ta eget ansvar och driva projekt framåt.

Kvalifikationer

• Van att arbeta kundnära och nätverkande
• Mycket meriterande med erfarenhet av rekrytering/headhunting
• Van att uttrycka sig väl i tal och skrift
• Akademisk examen

Egenskaper

• Affärsorienterad och professionell
• Analytisk och strukturerad
• Uthållig och möjlighetsorienterad
• Modig, drivande och nyfiken

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Josefin Cohen på 073-543 74 71. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Executive Search se.