Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef Skandinavien

Össur, grundat 1971, har sin kompetens inom utveckling, produktion och försäljning av ortopediska hjälpmedel och lösningar. Sedan introduktionen på den isländska aktiemarknaden 1999, har företaget expanderat kraftigt. Mycket tack vare strategiska företagsförvärv och betydande investeringar i utveckling och forskning. Össur är sedan 2009 listat på nasdaq omx copenhagen. Össur är ett framgångsrikt företag som hjälper människor till ett liv utan begränsningar. Idag sysselsätter Össur cirka 3100 anställda på över 20 olika platser i världen, med största kontor i amerika, europa, asien, australien och huvudkontoret på island.

Ditt uppdrag

Som hr-chef för den skandinaviska verksamheten är du ytterst ansvarig för utvecklingen av hr-arbetet i regionen. Ditt team består av fyra personer och tillsammans stöttar ni chefer i hela hr-området, från rekrytering och talent management till arbetsrätt och värderingsarbete. Du sitter med i den skandinaviska ledningsgruppen och rapporterar till vd.

Össur växer både organiskt och via förvärv, något som gjort Össur mycket framgångsrika.

Din profil

• personalvetarexamen eller liknande
• du har arbetat några år med brett hr-arbete och känner dig trygg i alla delar
• erfarenhet av att jobba med förvärv och/eller integreringsarbete
• nordisk/internationell erfarenhet
• meriterande med erfarenhet av personalansvar

Som person är du driven, kommunikativ och trivs i snabbrörliga miljöer.

Erbjudande

På Össur får du möjlighet att driva en hr-avdelning i ett framgångsrikt internationellt företag som hjälper människor till ett bättre liv. Du får stora möjligheter att påverka företagets fortsatta framgång i en tid då det händer mycket och där hr har en avgörande roll.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 1