Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef Skandinavien

Össur, grundat 1971, har sin kompetens inom utveckling, produktion och försäljning av ortopediska hjälpmedel och lösningar. Sedan introduktionen på den isländska aktiemarknaden 1999, har företaget expanderat kraftigt. Mycket tack vare strategiska företagsförvärv och betydande investeringar i utveckling och forskning. Össur är sedan 2009 listat på NASDAQ OMX Copenhagen. Össur är ett framgångsrikt företag som hjälper människor till ett liv utan begränsningar. Idag sysselsätter Össur cirka 3100 anställda på över 20 olika platser i världen, med största kontor i Amerika, Europa, Asien, Australien och huvudkontoret på Island. Läs mer på www.ossur.se

Ditt uppdrag

Som HR-chef för den skandinaviska verksamheten är du ytterst ansvarig för utvecklingen av HR-arbetet i regionen. Ditt team består av fyra personer och tillsammans stöttar ni chefer i hela HR-området, från rekrytering och talent management till arbetsrätt och värderingsarbete. Du sitter med i den skandinaviska ledningsgruppen och rapporterar till VD. Antal medarbetare i Skandinavien är 450,

Össur växer både organiskt och via förvärv, något som gjort Össur mycket framgångsrika. Som HR-chef har du i uppdrag att se över att processer och rutiner är enhetliga samt arbeta aktivt med en gemensam företagskultur.

Din profil

• Personalvetarexamen eller liknande
• Du har arbetat några år med brett HR-arbete och känner dig trygg i alla delar
• Erfarenhet av att jobba med förvärv och/eller integreringsarbete
• Nordisk/internationell erfarenhet
• Meriterande med erfarenhet av personalansvar

Som person är du driven, kommunikativ och trivs i snabbrörliga miljöer. Du är bra på att se helheten och ser att HR har en självklar plats i affären.

Erbjudande

På Össur får du möjlighet att driva en HR-avdelning i ett framgångsrikt internationellt företag som hjälper människor till ett bättre liv. Du får stora möjligheter att påverka företagets fortsatta framgång i en tid då det händer mycket och där HR har en avgörande roll. En del resor i Skandinavien ingår.

Össur samarbetar med K2 Search i den här rekryteringen. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Annika Stålhandske Holm på annika.stalhandskeholm@k2search.se alternativt Josefin Cohen på josefin.cohen@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan.

Executive Search se.