Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef för produktinformation och masterdata

Genom marknadens bredaste sortiment av starka varumärken och koncept inom verktyg, maskiner och förnödenheter gör vi våra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam. Vi arbetar hårt för att bli kundens bästa val genom att i djupet förstå våra kunders vardag och erbjuda konkreta mervärden. Luna erbjuder nordens bredaste sortiment av verktyg, maskiner och förnödenheter för professionella användare inom industri och byggsektorn. Luna samarbetar med över 500 leverantörer och har fyra egna självständiga varumärken i luna, grunda, limit och mareld. Lunas verksamhet styrs från alingsås med egna verksamheter i sverige, norge, danmark, finland, polen och baltikum. Det egna kontoret i shanghai säkerställer kontinuerlig försörjnings- och leveranskvalitet av egna produkter. Vi tror att du vågar vara innovativ och utmanande och att du trivs i vår kultur som bygger på energi och drivkraft hos individen. Vi står för en positiv inställning, empati och ömsesidig respekt. Luna med 250 anställda ingår i börsbolaget bergman & beving. Hos oss arbetar 1 000 personer i en mängd olika roller.

I rollen som chef för produktinformation och masterdata kommer du att ha det övergripande ansvaret för drift och utveckling inom dessa områden. Som chef kommer du att ha en central roll i lunas erbjudandeorganisation och du kommer att samarbeta med såväl kategoriavdelningen, marknadsavdelningen och de lokala säljbolagen i frågor kring produktinformationshantering.
målet är att vara i topp inom området och därigenom bidra till nya affärsmöjligheter samt generera mervärde till kunderna. Din uppgift blir att leda teamet (pim/mdm) samt att driva komplexa projekt inom luna för att nå fortsatt utveckling för bra it-stöd och rätt produktinformation i kundernas kanaler. Du är aktivt involverad i arbetet att möta kundernas behov och företagets utveckling mot e-handel. Rollen innebär personalansvar för idag fyra medarbetare och du kommer att rapportera till erbjudandechefen.

Vi erbjuder

En intressant och utmanande tjänst i ett internationellt företag med starka varumärken. Rollen är viktig och ger stora möjligheter att påverka och bidra till utvecklandet av nya affärsmöjligheter. Luna präglas av ett trevligt arbetsklimat med stort eget ansvar och korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

• erfarenhet av processer och system kring informationshantering
• affärsfokus och god insikt i e-handel
• kunna kommunicera med olika kontaktytor internt och externt
• drivit it projekt och implementeringar
• förmåga att se helhet och tänka strategiskt
• vara pedagogisk och ha passion för att lösa svåra uppgifter
• goda kunskaper om it system och affärssystem
• Övergripande kunskap om pim/mdm
• erfarenhet av liknande roll, minst 5 år
• arbetat i ledande befattning som chef eller teamledare
• mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
• civilingenjör, systemvetare eller likvärdig utbildning är meriterande

Kompetenser

För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse av både struktur, människor och affärer. Du motiveras av att driva komplexa projekt med stort ansvar. Du är prestigelös och bra på att samarbeta. Du är också en operativ och handlingskraftig person med god prioriteringsförmåga. Du är en god ledare som motiverar dina medarbetare till att utvecklas och nå uppsatta mål och du har ett stort kvalitetsfokus. Som person är du trygg och stabil och du är också en god lyssnare som kommunicerar tydligt med din omgivning.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 1