Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD Sydark Konstruera Projektledning AB

Det är en alldeles särskild upplevelse att se de projekt man arbetar med förverkligas i full skala. Den upplevelsen – något förenklat – är vad det handlar om att jobba hos sydark konstruera.

Vill du arbeta i ett företag med sunda värderingar där kvalitet och samarbete står i fokus och där du får vara med och bygga upp ett varumärke lokalt?

Utmaningen

Sydark konstruera fortsätter sin tillväxtresa och från och med 1/5 2018 bryter man ut sin projektledningsavdelning i ett nystartat dotterbolag.

Vill du vara med och driva, utveckla och påverka i en framgångsrik och kvalitetsmedveten verksamhet.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du förväntas agera med ett operativt och strategiskt ansvar för projektledningsgänget med huvudfokus på daglig ledning, marknadsbearbetning, försäljning, rekrytering, kompetensutveckling, kvalitets- och miljöledning m.m. Samt naturligtvis driva dina egna uppdrag mot kund.

Din bakgrund/profil

• trolig utbildning byggingenjör/civilingenjör
• flertal års relevant erfarenhet som projektledare/byggprojektledare
• förmåga att under tid driva projekt med nöjda kunder
• bra rykte generellt på marknaden
• som person och ledare ett naturligt driv och engagemang, en förmåga att leda andra medarbetare att nå sina mål samt ett prestigelöst förhållningssätt till sin omgivning

Övrigt

Sydark konstruera samarbetar med k2 search i denna rekrytering. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta martin edqvist tel 076-5454028 eller johanna mattsson tel 073-5216500 ansök till tjänsten på www.k2search.se. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval, intervjuer och tester sker löpande.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 0