Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

Proxy a/s grundades 2011 och har snabbt etablerat sig som en av de ledande distributörerna av non-food produkter i norden. Vi står för en omsättning i butiksled på mer än 520 miljoner danska kronor 2017 och förväntar oss en väsentlig tillväxt 2018. Våra tre fokusområden är toys, pet och consumer electronics. Vårt skandinaviska huvudkontor ligger nära kongens nytorv i centrala köpenhamn.

Som key account manager bygger du långsiktiga och starka relationer med våra svenska samarbetspartners och skapar värde i hela värdekedjan med konsumenten som sista länk.

Innovativa produkter är proxys signum och ambitionen är att alltid vara först med det senaste. Produkterna marknadsförs alltid med hjälp av omfattande reklam i media.

Proxy erbjuder

Proxy är ett ungt, entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av drivna medarbetare, högt tempo, korta beslutsvägar och innovation.

Proxy marknadsför starka varumärken av hög kvalitet och som key account manager får du möjlighet att vara med och aktivt bidra till företagets fortsatta tillväxt i sverige.

Bakgrund och kvalifikationer

Vi tror att du har några års erfarenhet som key account manager i ett sammanhang där du bearbetat aktörer inom detaljhandel, såväl enskilda butiker som centrala inköpsorganisationer.

Som person är du initiativtagande, självgående och relationsskapande.

Ansökan

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 1