Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

PROXY A/S grundades 2011 och har snabbt etablerat sig som en av de ledande distributörerna av non-food produkter i Norden. Vi står för en omsättning i butiksled på mer än 520 miljoner danska kronor 2017 och förväntar oss en väsentlig tillväxt 2018. Våra tre fokusområden är TOYS, PET och CONSUMER ELECTRONICS. Vårt skandinaviska huvudkontor ligger nära Kongens Nytorv i centrala Köpenhamn. För mer information besök www.proxyas.com 

Som Key Account Manager bygger du långsiktiga och starka relationer med våra svenska samarbetspartners och skapar värde i hela värdekedjan med konsumenten som sista länk. Proxys kunder finns främst i leksaksfackhandel, detaljhandel och stormarknader men även online.

Innovativa produkter är Proxys signum och ambitionen är att alltid vara först med det senaste. Produkterna marknadsförs alltid med hjälp av omfattande reklam i media. Genom stor hunger, intresse för innovation och lekfulla produkter bidrar du som Key Account Manager till att lyfta kundernas affärer och bidra till ökad försäljning, samt ökad lönsamhet för Proxy i Sverige.

Proxy erbjuder

Proxy är ett ungt, entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av drivna medarbetare, högt tempo, korta beslutsvägar och innovation. Strukturen inom organisationen är platt och alla förväntas ta ansvar inom sitt område.

Proxy marknadsför starka varumärken av hög kvalitet och som Key Account Manager får du möjlighet att vara med och aktivt bidra till företagets fortsatta tillväxt i Sverige.

Bakgrund och kvalifikationer

Vi tror att du har några års erfarenhet som Key Account Manager i ett sammanhang där du bearbetat aktörer inom detaljhandel, såväl enskilda butiker som centrala inköpsorganisationer.

Som person är du initiativtagande, självgående och relationsskapande. Du arbetar konsultativt gentemot dina kunder och bidrar aktivt med idéer kring hur kunderna kan utveckla sin affär.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Proxy med K2 Search. För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lind på telefon 0765-259040 eller Jon Spjuth telefon 0765-253852. Varmt välkommen med din ansökan!

.