Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Väst

Rekomo är ett privatägt företag grundat 1992. Rekomo har en tydlig miljöprofil och köper, säljer och köper tillbaka begagnade möbler. Företaget bildar tillsammans med sina kunder ett naturligt kretslopp som är hållbart och långsiktigt för miljön. Rekomo erbjuder inte bara nya och begagnade kontorsmöbellösningar, utan ett helt nytt sätt att tänka när det gäller att förena ergonomi och design med prisvärda och miljövänliga arbetsplatser. Rekomo finns idag i göteborg, malmö och stockholm.

Arbetar du idag i branschen och söker din nästa utmaning? eller har du alltid drömt om att få leda ett engagerat team i ett entreprenörsdrivet familjeföretag till nya framgångar med en affär präglad av miljöfokus? i så fall är den nyinrättade rollen som regionchef väst kanske ditt nästa steg?

Rollen speglar behovet av den ökade efterfrågan på rekomos tjänster och produkter och som regionchef så kommer du att ansvara för att driva och utveckla försäljningen och tillväxten i regionen tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Du leder arbetet via ett coachande ledarskap, utvecklar och samordnar strukturer och processer likväl som affären inom regionen, och har det övergripande ansvaret för att regionens såväl som medarbetarnas utveckling. Du säkerställer att de mål och den plan som finns för regionen uppnås. Ditt personalansvar uppgår till i dagsläget 13 personer, du ingår i rekomos ledningsgrupp och rapporterar till vd.

För att lyckas i rollen brinner du för en kundnära serviceinriktad vardag, besitter en bred kompetens inom bl a försäljning, p/l, budgetarbete och det viktigaste för att lyckas i rollen: erfarenhet av att leda andra och nå resultat. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och har inga problem med att ta egna initiativ och att ta beslut inom ramarna för värderingar och mål.

Vi erbjuder

Detta är ett spännande och självständigt uppdrag i ett framgångsrikt och långsiktigt bolag med passionerade medarbetare som utvecklas och trivs. Du har stort eget ansvar och mandat att utveckla verksamheten och försäljningen, en omväxlande tjänst i ett familjärt och tillväxtinriktat företag.

Kvalifikationer

• mångårig erfarenhet av att arbeta som säljare/gärna kam inom b2c eller b2b
• ledarerfarenhet
• personalansvar
• resultat och budgetansvar
• eftergymnasial utbildning inom marknad, försäljning, företagsekonomi eller motsvarande
• positiv och entusiasmerande
• stark drivkraft
• teamspelare.
• entreprenöriell

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med researchkonsult esra yucel 0735 – 21 65 02 eller rekryteringskonsult helen tånghed gunnarsson 0760 – 00 18 15. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 2