Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

CTO

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibstedt Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt.

Företaget är under stark tillväxt och tjänsten används idag i 9 länder.
Prisjakt har sitt huvudkontor i Ängelholm men har även kontor i Malmö, Stockholm, Oslo och Krakow.

Läs gärna mer om företaget på www.prisjakt.se 

Är du en ödmjuk ledare med teknisk bredd och besitter förmågan att kommunicera IT med intressenter både inom och utom den innerste kretsen – då kan du vara rätt person för Prisjakts nästa CTO

Som CTO på Prisjakt blir din uppgift att påverka och leverera Prisjakts infrastrukturs tekniska roadmap. Det innebär ett strategiskt arbete där du leder utvecklingen av företagets systemarkitektur, både vad gäller deras interna verktyg och backendsystem. Du kommer ha huvudansvaret för Prisjakts säkerhet, skalbarhet och uptime.
Du kommer vara en del av Prisjakts ledningsgrupp och din roll innebär ett nära samarbete med flera intressenter, både inom Prisjakt men även på koncernnivå. Det är därför viktigt att du är en kommunikativ och tydlig ledare som har en förståelse för hur affärsmål möter teknik (kanske har du erfarenhet som Enterprise architect).

Din bakgrund/profil

• Teknisk bredd och erfarenhet av ledarskap
• Vana av att skapa tydliga, tekniska roadmaps som samverkar med affärsmål
• God förståelse för uptime och dess tradeoffs
• Gediget säkerhetstänk
• Skicklig kommunikatör

Vi ser gärna att du behärskar

• LAMP-stacken
• Virtualisering
• Molnhosting
• Co-location

Meriterande är också om du har erfarenhet av datadriven produktutveckling, webbplattformar, lastdelare, OpenBSD, CentOS och konfigurering av nät.

Heltid

Placering i Ängelholm eller Malmö (med regelbundna resor till Stockholm)
Start omgående eller enligt överenskommelse
Urval sker löpande

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos Prisjakt? Då tycker vi att du ska läsa Prisjakt CultureBook – a funny book about dead serious things. Gillar du den så gillar du Prisjakt!

I denna rekrytering samarbetar Prisjakt med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Kramer på 0705-835670 . Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Executive Search se.