Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kvalificerad teknisk säljare, Affärsområde Instrument

Scantec nordic ab är ett privatägt företag, grundat år 1973. Idag är företaget en av sveriges största distributörer av tillbehör och förbrukningsartiklar samt instrument för analys och mätteknik. Scantec nordic marknadsför och säljer produkter och tjänster till industrin, konsulter, entreprenörer, sjukhus, kommuner, universitet och högskolor. Företaget har en tydlig miljö och kvalitetsstrategi inom alla områden och är certifierade inom iso 9001 och 14001.

Är ditt nästa steg att arbeta med försäljning av högteknologiska instrument? då kan det vara du som blir nästa tekniska säljare i scantec nordics framgångsrika säljteam. Som säljare hos scantec nordic inom affärsområdet instrument kommer du att besöka och bearbeta nya och befintliga kunder i sverige och mestadels i västra sverige. Kunderna är industrier inom papper-, kemisk och massaindustri samt kärnkraft. Du ansvarar för din kundportfölj, innehållande bl a gasvarnare, xrf, videoskop, och presenterar och säljer hela scantec’s utbud av produkter och tjänster inom affärsområdet instrument. Du deltar på mässor, håller utbildningar håller kunderna uppdaterade på nya lösningar, skapar och trivs med att utveckla starka och långsiktiga relationer. Med tanke på distriktens geografi är tjänsterna förenade med resdagar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, din vilja att utvecklas som säljare och att du har ett brinnande intresse för teknik och säkerhet.

Vi erbjuder

Scantec erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag med en marknadsledande produktportfölj och väl upparbetade befintligt kundnätverk inom en mycket intressant bransch och trivsamt företag. Dina kollegor har hög teknisk kompetens såväl som servicegrad och företaget har tydliga mål för kompetensutveckling för sina medarbetare och du får en gedigen utbildning inom ditt produktområde med kontinuerlig vidareutveckling. Företagskulturen kännetecknas av en öppen, stöttande, teamorienterad, prestigelös och välkomnande atmosfär, av tillväxtfokus och familjeföretagsanda.

Kvalifikationer

• teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande teknisk kompetens
• erfarenhet av teknisk försäljning, gärna från fältet
• erfarenhet av att arbeta strukturerat mot både korta och långsiktiga budgetmål
• goda kunskaper i svenska, engelska och inom it
• försäljningserfarenhet mot industri är meriterande
• team- och kundorienterad
• driven och självgående
• social och relationsskapande
• resultatorienterad
• trygg

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 3