Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

International Client Executive

Extenda som grundades 1982 har haft en stark utveckling de senaste 10 åren och har vid två tillfällen utsetts till Gasellföretag. Extenda är ett svenskt företag med internationell verksamhet som är världsledande med mjukvara inom kassasystem för dagligvaruhandel, modeföretag och fackhandel. Extendas system används av kunderna för försäljning inom samtliga kanaler såsom kassa, självscanning, mobila kassor och integration mot e-handelssystem. Extenda jobbar med marknadsledande kunder som H&M ICA, Axfood, och Auchan. Extendas system finns installerat i 35 länder och på 70 000 kassaplatser. Omsättningen uppgår till ca 260 Mkr och antalet anställda till ca 170 fördelade på tre kontor i Sverige.

Rollen

Som International Client Executive är du totalansvarig för vår största och mest strategiska internationella kund med verksamhet i 13 länder. Ditt uppdrag blir att fortsätta utveckla kundens affärer och ytterligare stärka Extendas position som strategisk leverantör och tillsammans med andra avdelningar säkerställa högsta möjliga servicegrad i all leverans. Till ditt stöd har du ett team med erfarna interna specialister som på olika sätt stöttar i leveransen.

Du blir huvudansvarig för kundens intäkter och kostnader, avtalsfrågor, affärsutveckling som leder till nya affärer samt kundens totala upplevelse. Självklart ansvarar du för både långsiktig och kortsiktig kundplan på både strategisk och operativ nivå. En stor del av arbetet tillbringar du hos kund och/eller i samverkan med både befintliga och nya partners i respektive land.

Du trivs i en dynamisk miljö där du får ta eget ansvar och styra mot satta mål. Du kommer att få vara en del av Extendas starka säljorganisation bestående av 14 personer med placering i Stockholm.

En stor del av uppdraget handlar om att inspirera, motivera och leda kunden in i framtidens lösningar och positionera Extenda som marknadsledande inom området.

Vi erbjuder

Detta är ett spännande uppdrag i ett framgångsrikt bolag med en mycket stark och ledande position inom mjukvara för butikssystem och e-commerce. Företagskulturen kan beskrivas affärsorienterad, jordnära, visionär med starkt fokus på att stärka och utveckla våra kunder. Du kommer in i en expansiv period i företagets utveckling då man har en ny ledning på plats, system och processer nyligen framtagna och implementerade i verksamheten.

Kvalifikationer

• Flerårig yrkeserfarenhet av internationell försäljning
• Erfarenhet av komplex systemförsäljning på C-level nivå
• Flytande svenska och engelska är ett krav
• Resvana

Meriterande

• Erfarenhet av försäljning inom retail
• Akademisk examen

Egenskaper

• Stark och tydlig ledare
• Initiativkraftig
• Strategiskt tänkande
• Nätverkande, relationsskapande
• Planerad och strukturerad

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search AB. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulf Lindén, ulf.linden@k2search.se eller researchkonsult Madeleine Tidehorn, madeleine.tidehorn@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via www.k2search.se 

.