Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Business Partner

Ett av Sveriges största energibolag expanderar och utökar nu sin HR funktion! Vill du vara med och påverka hållbarhet på riktigt i ett stort etablerat bolag. Här får du möjlighet att vara med att jobba för en renare värld.

I den här rollen får du möjlighet att jobba brett med HR-arbete både strategiskt och operativt. Du kommer att ansvara för att implementera HR-strategier inom ditt tilldelade affärsområde på nordisk nivå.
Här får du möjlighet att jobba nära cheferna, stötta och coacha dem i HR-frågor. Du får jobba affärsnära i en organisation där man välkomnar HR. Här får du möjlighet att arbeta med samtliga HR-processer som Talent Management, Ledarskapsprogram, Kompetensplanering, Comp & Ben-frågor. En del av ditt ansvar är att upprätthålla goda relationer med facken och förhandla när så krävs. Du sitter med i affärsområdets ledningsgrupp och ingår i ett HR team.

Vi ser gärna att du har följande erfarenhet:

• 5-10 års erfarenhet från en affärs- och självständig HR-roll
• Erfarenheter från internationellt företag
• Mycket god kunskap om arbetsrätt och erfarenhet av fackliga förhandlingar
• Erfarenhet av att jobba med kollektivavtal, meriterande med erfarenhet från M & A-processer och affärsövergångar

Rollen är bred och det är nödvändigt att ha arbetat med alla ovan nämnde områden, helst erfarenhet från matrisorganisation där du haft ägarskap för HR-processerna.

Som person ser vi gärna att du är:

• Driven
• Pragmatisk och lösningsorienterad
• Har starkt affärsfokus
• Är bra på att motivera andra

Har du frågor är du välkommen att vända dig till Madeleine Rundgren, rekryteringskonsult, madeleine.rundgren@k2search.se, tel 076-545 40 22 eller Madeleine Tidehorn, researchkonsult, madeleine.tidehorn@k2search.se, tel 070-741 44 86.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt. Vi genomför intervjuer löpande under hela processen.

.