Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD

Vi är en nationell inköpscentral som jobbar med att färdigställa hållbara upphandlingar. Sinfra står för svensk inköpscentral för infrastruktur ekonomisk förening. Årligen omsätter vi cirka 600 mkr årligen genom avrop från sinfras ramavtal. Vi representerar medlemmar i sverige som bedriver fjärrvärme, va och el verksamheter. Syftet med vår verksamhet är att förse våra medlemmar med produkter och tjänster via ramavtal med ramavtalsleverantörer som är upphandlade utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Vår vision är att vara en naturlig del i medlemmarnas inköpsverksamheter.

Sinfra söker nu en ny vd till sin växande verksamhet. I rollen som vd för sinfra så får du ett helhetsansvar för sinfra och dotterbolaget fvuab. Du kommer att leda en organisation på 10 personer och leder verksamheten utifrån styrelsens direktiv.

Du förväntas utveckla verksamheten och de anställda och och genom att utveckla verksamheten skapa mervärde för medlemmarna. Du förväntas skapa tillväxt i affärsvolymen och öka medlemsbasen inom sinfra. Du förväntas skapa goda relationer med ramavtalsleverantörer och ha nära kontakt och dialog med medlemmarna inom sinfra.

Din bakgrund: du har gedigen ledarerfarenhet med bred kommersiell kompetens.

Du har erfarenhet av branschen, eller närliggande branscher.

Som person så är du kommersiell, motivationsskapande , strukturerad , beslutsam och en duktig förhandlare.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 0