Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kommunikationschef

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun.

Till kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra.

Är du en nyfiken, samhällsintresserad ledare med kommunikation i blodet? då är jobbet som kommunikationschef i kävlinge kommun något för dig!

Som kommunikationschef arbetar du tillsammans med dina engagerade medarbetare för att sveriges kvalitetskommun 2015-2017 ska bli ännu vassare i sitt kommunikationsarbete. Ditt uppdrag omfattar all extern och intern kommunikation, varumärkesarbete, press- och mediakontakter och krishantering.

Kävlinge kommun är inne i en organisationsförändring och du kommer in i verksamheten i en spännande tid, då såväl strukturer som beteenden utmanas. Digitalisering står högt på agendan då kommunen arbetar med att införa ett mer digitalt arbetssätt och utveckla tjänster och service till både medborgarna och kommunens verksamheter. Vår kundtjänst levererar idag mycket goda resultat i servicemätningar, men vi vill utveckla vår kundtjänst ytterligare och identifiera fler områden där kommunens externa tjänster med service riktade mot medborgarna kan lösas i första kontakten eller i ett digitalt flöde.

Kommunikationschefen blir en central spelare i en organisation som präglas av korta beslutsvägar, höga ambitioner och öppenhet för nya idéer.

Bakgrund och erfarenheter

5-10 års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete
ledarerfarenhet
erfarenhet av ledningsgruppsarbete
mycket goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt
relevant akademisk eller annan eftergymnasial utbildning

Kävlinge kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Personliga egenskaper

Drivande och proaktiv
engagerad och entusiasmerande
nytänkande
målmedveten
lyhörd
helhetssyn

Ansökan

Intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan senast via www.k2search.se, dock senast 2018-04-18.

Välkommen med din ansökan!

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 1