Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Brand Equity Manager Camel & Winston, Stockholm

Jt international som är ett dotterbolag till japan tobacco, världens tredje största internationella tillverkare av tobaksprodukter (tidigare gallaher sweden). Jt internationals huvudkontor ligger i genève. Företaget har cirka 23 000 anställda i sextio länder med försäljning i över 120 länder. Internationellt producerar företaget ledande varumärken som camel, winston, mild seven och salem. I sverige är företaget marknadsledande med några av landets främsta varumärken, bland annat camel, blend, right, level, ld, benson & hedges och john silver. Snus marknadsförs och säljs under varumärkena gustavus, ld och level.

Kvalifikationer och krav
den person vi söker har ett kommersiellt sinne samt minst 3-4 års erfarenhet av marknadsföring, helst på ett stort internationellt företag med globala varumärken. Du bör också ha universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi/marknadsföring eller motsvarande samt mycket goda kunskaper i engelska, affärssystem samt office paketet generellt. Det är meriterande om du har erfarenhet från strategisk marknadsföring av snabbrörliga konsumentprodukter, gärna på en reglerad marknad och gärna tobaksbranschen. Du vill ingå i ett ungt positivt gäng och ha många kontakter inom och utanför företaget.

Vad kan företaget erbjuda dig?
tjänsten innebär ett omväxlande arbete i en internationell miljö i en snabbt växande koncern. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga villkor och det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 3