Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Brand Equity Manager Camel & Winston, Stockholm

Jt international som är ett dotterbolag till japan tobacco, världens tredje största internationella tillverkare av tobaksprodukter (tidigare gallaher sweden). Jt internationals huvudkontor ligger i genève. Företaget har cirka 23 000 anställda i sextio länder med försäljning i över 120 länder. Internationellt producerar företaget ledande varumärken som camel, winston, mild seven och salem. I sverige är företaget marknadsledande med några av landets främsta varumärken, bland annat camel, blend, right, level, ld, benson & hedges och john silver. Snus marknadsförs och säljs under varumärkena gustavus, ld och level.

Kvalifikationer och krav
den person vi söker har ett kommersiellt sinne samt minst 3-4 års erfarenhet av marknadsföring, helst på ett stort internationellt företag med globala varumärken. Du bör också ha universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi/marknadsföring eller motsvarande samt mycket goda kunskaper i engelska, affärssystem samt office paketet generellt. Det är meriterande om du har erfarenhet från strategisk marknadsföring av snabbrörliga konsumentprodukter, gärna på en reglerad marknad och gärna tobaksbranschen. Du vill ingå i ett ungt positivt gäng och ha många kontakter inom och utanför företaget.

Vad kan företaget erbjuda dig?
tjänsten innebär ett omväxlande arbete i en internationell miljö i en snabbt växande koncern. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga villkor och det finns stora utvecklingsmöjligheter.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 0