Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Vice VD, Finans & Ekonomi, Stockholm

AIK Fotboll AB bedriver AIK Fotbollsförenings elitfotbollsverksamhet genom ett herrlag, ett damlag samt ett juniorlag för herrar. Herrlaget spelar i Allsvenskan, damlaget i Damallsvenskan och juniorlaget, som utgör en viktig rekryteringsgrund för framtida spelare, vann SM-guld 2007 och deltar i nationella och internationella cuper och turneringar. AIK Fotboll bedriver också U-21 verksamhet för herrar i samarbetsklubben Väsby United, som säsongen 2008 spelar i Superettan. AIK Fotboll AB-aktien är noterad på Nordic Growth Market, (NGM).
Läs mer på www.aik.se/fotboll.

Du kommer utifrån ett ekonomiskt/analytiskt perspektiv stödja VD och affärsområdesansvariga för sport, marknad, arrangemang och merchandise/ mode i deras beslutsfattande, samt ansvara för finansiell analys och för att underhålla och utveckla väl fungerande processer för uppföljning och rapportering. Då AIK är Sveriges ledande fotbollsklubb och hårdgranskat inte minst av media, måste du ha hög personlig integritet och vana av att hantera medial uppmärksamhet.

Din bakgrund
• Civilekonom, inriktning mot controlling/finansiell analys.
• Ledarerfarenhet.
• Goda kunskaper i engelska.
• Vana av affärssystem och rapportering i Excel.
• 3-4 år yrkeslivserfarenhet av ekonomichefsarbete, gärna i bolag med börsmässig rapportering
• Vana av att arbeta efter IFRS regelverk är en merit

Anta utmaningen direkt genom att söka tjänsten på www.k2search.se .
För eventuella frågor är du välkommen att kontakta vår konsult på K2 Search, Lennart Jansson på telefon 08-642 86 26. Din CV tillsammans med en kortfattad personlig presentation vill vi ha snarast möjligt.

.