Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

IT Office Manager

I mer än 130 år har Henkel haft ledande varumärken och produkter som gör människors liv enklare, bättre och vackrare. Henkel arbetar inom tre strategiska kompetensområden – hushåll/rengöring, kosmetik samt lim/ytbehandling. 2006 omsatte Henkel 12,740 miljoner euro med en vinst på 1,298 miljoner euro. Våra 52 000 anställda världen över är arbetar målmedvetet för att uppfylla vårt motto ”A brand like a friend” så att människor i fler än 125 länder kan förlita sig på varumärken och teknologier från Henkel. Henkel Norden har varumärken som Schwarzkopf, Barnängen, Loctite och Plastic Padding. Företaget har knappt 400 anställda i de fyra nordiska länderna och omsatte 139 miljoner euro under 2006.

Henkel erbjuder:
Omväxlande och utmanande arbetsuppgifter i ett spännande svenskt/nordiskt företag som verkar i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter, också utanför Sverige. Du kommer att arbeta både självständigt och teambaserat i en kreativ och innovativ miljö med internationell prägel och mycket trevlig atmosfär. Som stöd i ditt arbete kommer du ingå i en kompetent och effektiv organisation med väl definierade processer. Givetvis erbjuds bra villkor och utvecklingsmöjligheter till rätt person.

Kvalifikationer vi söker är
• Universitets-/ Högskoleexamen med inriktning ekonomi eller teknik
• Erfarenhet av att ha arbetat med SAP-projekt och integration
• Meriterande är erfarenhet från någon av logistikmodulerna i SAP

Egenskaper vi söker är
• Lyhördhet och förståelse för att förstå samt skapa synergier
• Ödmjukt men ändå affärsorienterat och drivande arbetssätt
• Kundorienterat fokus som omfattar förståelse för organisationens interna kunder
• Ledarskapsförmåga samt förmåga att arbeta i främmande företagskulturer
• Analytiskt intresse och förmåga

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Johan Ireblad, tfn 08-642 87 01. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.