Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Client Executive Retail/ Dagligvaruhandeln, Stockh

Ibm är ett av världens ledande företag inom informationsbehandling. Med fler än 350 000 medarbetare och tusentals teknik- och affärspartner över hela världen är vi ett globalt integrerat företag som arbetar tvärs över landsgränser för att ge våra kunder tillgång till den sammanlagda kompetensen i vår världsomspännande organisation. I europa har företaget ca 90 000 anställda.
ibm har i dag ca 3 300 anställda i sverige. Flertalet finns i kista i stockholm. Vi har regionala kontor i malmö, göteborg och sundsvall. Dessutom finns tjänsteverksamhet och servicekontor över hela landet.

Vi erbjuder
rollen som client executive är en av ibms mest seniora positioner inom försäljning och den enda funktion som arbetar med samtliga delar av ibms erbjudande. Som client executive har du en unik möjlighet att använda din tidigare kompetens för att erbjuda lösningar som skapar tydliga konkurrensfördelar för de kunder du ansvarar för. Rollen erbjuder möjligheter att skapa nätverk inom hela ibm och du erbjuds här möjligheten att vara med och utveckla ibms sätt att arbeta med kunder inom branschen. För att lyckas ställer rollen höga krav på dig att vara en stark informell ledare, som kan skapa framgångsrika team hos dina kunder.
inom ibm erbjuds du ett omväxlande och utmanande arbete med tillgång till ett globalt nätverk. Ibm är en helhetsleverantör som har ett starkt varumärke samt är ett stabilt, tryggt och välmående bolag.

Kvalifikationer
• du har stor erfarenhet och kunnande inom retail och dagligvaruhandeln och en vana att arbeta i affärsnära roller
• du kan även komma från konsultsidan och/eller försäljningssidan och ha arbetat gentemot retail och dagligvaruhandeln och genom detta fått en djup förståelse för verksamheten däri.
• meriterande om du arbetat i en stor organisation
• du har en akademisk examen

Egenskaper
• driven och självständig
• affärsmässig och förtroendeingivande
• trygg och stabil
• förmåga att entusiasmera och inspirera
• god kommunikationsförmåga
• förmåga att få med dig människor

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med katja af klercker på k2 search ab, tel. 08-501 103 92. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi arbetar löpande och vill ha din ansökan snarast.

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id608