Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager, Stockholm

IMI är ett dynamiskt, världsomspännande företag som levererar innovativa ingenjörslösningar till ledande globala företag inom tydligt definierade marknader. IMI´s olika affärsområde delar ett gemensamt mål – att konvertera marknadskännedom och industriell erfarenhet till kundanpassade lösningar som ger fördelar och värde för våra kunder. Koncernen har 12.850 anställda och omsatte c:a 21 Miljarder SEK.

Norgren är IMI´s största affärsenhet med 5350 anställda runt om i världen med en omsättning på 6 miljarder SEK. Norgren är ett internationellt företag som utvecklar och levererar lösningar och produkter inom pneumatik och flödeskontroll. Norgren är respekterade för sin erfarenhet, tekniska kunnande och möjligheter att erbjuda kunder såväl komponenter som systemlösningar med mervärde.

Norgren Sweden AB har sitt huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm, Linköping och Kil. Företaget består av ett starkt team på 17 personer som dagligen samarbetar med intressanta kunder, ofta med en global marknad, för att lösa tekniskt utmanande applikationer och projekt.

Vi erbjuder
Detta jobb erbjuder rätt person möjligheten att utveckla ett nytt affärsområde med mycket stor outnyttjad potential. Du arbetar i ett kunnigt och dedikerat team med produkter och lösningar som är välkända och står för hög kvalitet, vilket ger dig en bra plattform att arbeta utifrån. Din utmaning ligger i att skapa förtroende internt inom fabriker och utvecklingsavdelningar för att få prioritet för de produktanpassningar och lösningar som man vill få framtagna. Detta kräver att man har en bra kommunikativ och förtroendeskapande förmåga och att man kan stå för sina beställningar och att de senare leder till kommersiell användning.

Kvalifikationer
• Minst fem års dokumenterad erfarenhet av OEM-försäljning till maskin- eller
utrustningstillverkare inom life science
• Alternativt OEM säljerfarenhet inom annat industrisegment
• Goda kunskaper i och vana av att använda engelska som arbetsspråk
• Ingenjörsexamen, helst mekanik eller elektronik, gärna kompletterad med någon form av
marknad- eller säljutbildning

Egenskaper
• Kundorienterad
• Självgående och hög integritet
• Starkt tekniskt intresse
• Uthållighet
• Strukturerad, ordning och reda

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Arne Nordström på K2 Search AB, tel. 070-69 89 200. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.