Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

KAM med placering Malta

Net entertainment is today a market leader in browser based gaming software and well over 60 well known online operators use the casinomodule™. The company is headquartered in stockholm, sweden and all development is made in-house. Net entertainment is a public company listed on nasdaq omx stockholm.

Vi erbjuder
net entertainment är ett högkvalitativt mjukvaruutvecklingsföretag med ett gott renommé i branschen. Företaget verkar på en kraftigt växande marknad, är framgångsrikt, lönsamt och med en gedigen kundlista. Öppenhet, ärlighet och professionalism är alla begrepp som är viktiga i företaget och i relationen med kunderna. Net entertainment är ett högpresterande företag med stora krav på leverans och effektivitet med en lätt och ledig stämning.

Kvalifikationer
vi ser att du har minst fem års erfarenhet av account management och meriterande är en bakgrund från it/telekom eller liknande teknisk bransch. Du skall ha erfarenhet av komplex och strategisk försäljning. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning men det är inget krav. Har du en teknisk bakgrund och arbetat med tjänsteförsäljning eller partnerförsäljning har du goda förutsättningar att lyckas i rollen. Du trivs med att skapa förtroende hos dina kunder och bygga långsiktiga relationer.

Egenskaper
som person är du förtroendeingivande, resultatfokuserad och affärsmässig. Du tycker om att arbeta i en nära relation med dina kunder och alltid med ett långsiktigt perspektiv.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608