Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Partner Manager, Stockholm

Pocketmobile communications ab är nordens marknadsledande leverantör av mobila mjukvarulösningar till företag med egen fordonsflotta eller mobila medarbetare, bl a schenker btf, ragn sells, munters, fortum, general electric, g4s. Pocketmobile grundades år 2001 och har idag ca 80 medarbetare fördelat på kontoren i stockholm, göteborg, köpenhamn och oslo, med huvudkontoret beläget i wenner-gren center. Tack vare kontinuerligt ökad kundefterfrågan kommer företaget att expandera kraftigt under de närmaste åren.

Vi erbjuder
detta är en roll med stort ansvar i ett företag som fortfarande är i en tillväxtfas och som har gått med vinst ända sedan start. Pocketmobile är ett snabbrörligt och entreprenörsdrivet företag som fortfarande leds av de tre grundarna. För att trivas som bäst på pocketmobile bör du tycka om att få mycket mandat i ett förändringsbenäget företag med korta beslutsvägar, hög tekniknivå, starkt affärsfokus och där kundens behov står i centrum. Du erbjuds en roll där du har stora möjligheter att påverka hur företagets strategier för partnerförsäljning kommer att se ut i framtiden.

Kvalifikationer
• minst två års erfarenhet av kvalificerad försäljning inom mjukvara.

Egenskaper
• resultatorienterad och målfokuserad
• förtroendeingivande och trygg
• prestigelös
• teamspelare
• entreprenöriell

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608