Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager – KAM, Stockholm

Bedege grundades 1985 av sex viljestarka personer och har idag vuxit till att omfatta en vältrimmad organisation med ca 45 medarbetare. Bedeges syfte är att sälja och leverera system och tjänster till verksamhetsansvariga i kedjeföretag för att effektivisera butikerna för bästa lönsamhet. Vi sitter i fräscha lokaler vid norrtull i stockholm och ägs sedan 1989 av ok ekonomisk förening. Bedege är microsoft certified partner, lokaliseringspartner för ls retail och samarbetspartner med bland andra toshiba och point.

Vi erbjuder
du kommer att arbeta som kundansvarig med merförsäljning hos våra befintliga kunder med kända varumärken inom retail. Vi ger dig en bra grundlön med utmanande och realistiska mål som genererar provision.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• sälja in it projekt som genererar mervärde hos kund
• förhandla och driva arbetet med att få långsiktiga avtal
• budgetansvar för vår totala omsättning hos befintlig kund
• upprätta affärsplaner tillsammans med våra kunder

Kvalifikationer
du har utbildning inom ekonomi och/eller it och har arbetat med försäljning av komplexa systemlösningar i cirka 5 år med dokumenterat goda försäljningsresultat. Du har verksamhetskunskap inom ekonomi, logistik eller distribution samt goda kunskaper och förståelse för affärssystem. Du är strukturerad och kan hantera komplexa affärssituationer samt har goda kunskaper i att framställa offerter och presentationer. Om du har tidigare erfarenhet från retail så är det en merit.

En stark drivkraft hos dig är att skapa resultat. Du ansvarar för din egen planering och genomförande, vilket kräver proaktivitet, självständighet och initiativförmåga. Från införsäljning till affär är en process på ca 3 månader – under processen behåller du relationen med kunden och skapar nya kontaktvägar.

Du kan på ett övertygande och förtroendefullt sätt presentera koncept/system för ledningsgrupper och föreslå förbättringar.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id608