Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Partneransvarig i Sverige

Expand är föregångare inom tillverkning och marknadsföring av portabla mediadisplayer och ett av de ledande företagen på världsmarknaden. Vår framgång är ett resultat av att genom åren fokusera på våra kärnvärden – ”vara smarta och innovativa i allt vi gör” – från marknadsundersökning, produktutveckling och design till leverans och service. Se vidare på vår hemsida: www.expandmedia.com

Vårt affärskoncept är att: ”Vi möjliggör för företag och organisationer att marknadsföra sig på de platser och i de miljöer där deras målgrupper befinner sig.” Vi är 125 personer anställda globalt, varav 25 arbetar på huvudkontoret i Stockholm.

Du kommer att ta över relationen med ett flertal befintliga kunder samt även bearbeta prospects, följa upp leads och på andra sätt etablera nya återförsäljare. Tjänsten är placerad i Stockholm och innebär en del resande – ca 50 övernattningar per år.

Vi erbjuder:
Ett omväxlande arbete i ett spännande svenskt, internationellt företag, som fortsätter att växa. Företaget verkar i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta både självständigt och teambaserat i en kreativ och innovativ miljö, med mycket trevlig atmosfär där alla har roligt tillsammans. Som stöd i ditt arbete har du ett starkt och välkänt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

Kvalifikationer som behövs för att bli framgångsrik i rollen:
• är driven, självgående och får saker att hända
• är proaktiv och tycker om stort eget ansvar
• lyhörd och engagerad
• har minst tre års säljerfarenhet
• är duktig på att skapa relationer

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Roland Gustavsson, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id408