Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Channel Manager

Pirelli Group består av Pirelli Tyre, Pirelli Real Estate, Pirelli Broadband Solutions, Pirelli Ambiente och Pirelli Labs. I flera sektorer är man bland de världsledande på marknaden. Idag finns Pirelli representerat i över 120 länder och har tillverkning i 20 länder över 5 kontinenter.
Pirelli Tyre Nordic AB ansvarar för försäljning och distribution av däck i Norden.
Läs mer om bolaget på www.pirelli.com

Vi erbjuder:
Ett utvecklande arbete i ett spännande företag. Pirelli verkar i en internationell miljö med stora utvecklings- och karriärmöjligheter både nationellt likväl som internationellt. Du kommer att arbeta i en trevlig atmosfär med mycket samarbete med andra kollegor inom avdelningen försäljning. Som stöd i ditt arbete har du ett starkt och välkänt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

Kvalifikationer som behövs för att bli framgångsrik i rollen:
• Du drivs av att lyckas och nå framgång
• Du har ett drivet och ambitiöst förhållningssätt till försäljning
• Du har minst fem års erfarenhet från kvalificerad försäljning
• Du har en god teknisk förståelse
• Du jobbar idag med strategisk försäljning inom området automotive
• Du har hög social kompetens

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Åsa Mitsell, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id408