Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Account Manager – Software Sales


crayon är microsoft gold certified partner och innehar status som lar och esa partner, det vill säga återförsäljare av microsofts storkundsavtal. som helhetsleverantör av programvara och licensavtal till företag är crayon återförsäljare av de flesta programvaror på marknaden, bland andra citrix, adobe och symantec. vi är marknadsledande i norge och är sedan 2005 etablerade i sverige. totalt är vi drygt 100 medarbetare. läs mer på www.crayon.se .

vi hjälper våra kunder att ta rätt investeringsbeslut, välja rätt licensmodell och programvara för respektive behov samt att etablera effektiva processer och rutiner för licensförvaltning. våra tjänster omfattar alltifrån inventering av programvaror och licenser till software asset management och tekniska konsulttjänster. efterfrågan på våra tjänster och de programvaror vi säljer växer kraftigt och i vår ambition att bli marknadsledande på den nordiska marknaden söker vi nu ytterligare medarbetare som med rätt kunskaper, vilja och attityd vill arbeta med vår fortsatta tillväxt.

• för att lyckas bör du ha tidigare erfarenhet av försäljning inom it-området.
• har du erfarenhet från försäljning av microsoft eller andra stora mjukvaruföretags licenser och kunskap om licensieringsformer och avtal är detta ett stort plus
• du kan visa på tidigare framgångsrik nykundsbearbetning och vet hur du ska utveckla en första kundkontakt vidare till en lönsam affärsrelation.
• du kan sälja både på ledningsnivå hos kunden och till it avdelningar.
• ett befintligt kontaktnät hos leverantörer och kunder är en fördel, liksom en bred it-kunskap och intresse för affärer.


K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id508