Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Account Manager – Software Sales

Crayon är microsoft gold certified partner och innehar status som lar och esa partner, det vill säga återförsäljare av microsofts storkundsavtal. Som helhetsleverantör av programvara och licensavtal till företag är crayon återförsäljare av de flesta programvaror på marknaden, bland andra citrix, adobe och symantec. Vi är marknadsledande i norge och är sedan 2005 etablerade i sverige. Totalt är vi drygt 100 medarbetare.

Vi hjälper våra kunder att ta rätt investeringsbeslut, välja rätt licensmodell och programvara för respektive behov samt att etablera effektiva processer och rutiner för licensförvaltning. Våra tjänster omfattar alltifrån inventering av programvaror och licenser till software asset management och tekniska konsulttjänster.

• för att lyckas bör du ha tidigare erfarenhet av försäljning inom it-området.
• har du erfarenhet från försäljning av microsoft eller andra stora mjukvaruföretags licenser och kunskap om licensieringsformer och avtal är detta ett stort plus
• du kan visa på tidigare framgångsrik nykundsbearbetning och vet hur du ska utveckla en första kundkontakt vidare till en lönsam affärsrelation.
• du kan sälja både på ledningsnivå hos kunden och till it avdelningar.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608