Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager


osram ab är ett helägt dotterbolag till osram gmbh – en av världens ledande tillverkare av ljuskällor och belysningselektronik. företaget står för produkter av hög kvalitet, har en 100-årig historia av nytänkande och är en modern och flexibel arbetsplats. verksamheten i sverige är förlagd till haninge utanför stockholm och är ett försäljnings- och marknadskontor samt ett nordiskt centrallager. affärsåret 05/06 var vi drygt 66 anställda och omsatte ca 450 miljoner sek.


kvalifikationer som behövs för att bli framgångsrik i rollen:
• du drivs av att lyckas och nå framgång
• du har ett analytiskt och holistiskt förhållningssätt
• du är bra på att ta fram nödvändig information
• du har minst tre års erfarenhet från kvalificerad försäljning och kunskap om detalj- och dagligvaruhandeln
• du har en positiv inställning
• du har hög social kompetens

vi erbjuder:
ett utvecklande arbete i ett spännande företag och på en framgångsrik avdelning. År 2006 vann avdelningen priset ”european sales award”, som den mest framstående försäljningsavdelningen inom osram internationellt. företaget verkar i en internationell miljö och erbjuder stora utvecklings- och karriärmöjligheter. du kommer att arbeta i en trevlig atmosfär, där du samarbetar med kollegor inom retail och trade. som stöd i ditt arbete har du ett starkt och välkänt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, Åsa mitsell, tfn 08-642 87 00. ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id508