Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Microsoftkonsulter, Stockholm

Microsoft grundades 1975 av bill gates och paul allen. Huvudkontoret ligger i redmond, washington, usa. Företaget finns representerat i över 102 länder och regioner med drygt 76 000 anställda. Det finns få regioner i världen där användandet av persondatorer och internet är så stort som i sverige. Därför är sverige sedan länge en viktig marknad för microsoft.
i sverige bedriver microsoft ett stort antal samarbetsprojekt med företag, myndigheter och organisationer. Några exempel är certifiering av experter på microsofts programvara i samarbete med landets högskolor och utbildningsföretag, samt sponsring av it-projekt för olika grupper i samhället. Idag arbetar drygt 460 personer på microsoft ab som ligger i kista, strax norr om stockholm.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
• du har bred erfarenhet av utveckling, arkitektur, design och implementering av microsofts produkter och teknologier.
• du har troligtvis arbetat som teknisk projektledare och kan microsofts verktyg och applikationer och har erfarenhet av utrullning av detta.
• du har arbetat i roller som antingen it-chef, utvecklingschef eller it-konsult.
• du är en relationsbyggare med kundfokus, har en passion för ny teknologi samt har driv och integritet.
• mycket god engelska och svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder:
microsoft erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och den senaste teknologin till ditt förfogande. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team. Att arbeta för microsoft innebär mycket stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 2