Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ansvarig skatt, Stockholm

Jernhusen utvecklar fastigheter på ett sätt som bidrar till en bättre transportsektor och ett grönare sverige. Du kommer att jobba i en expansiv bransch där mycket händer, både nu och i framtiden. Detta är möjligt eftersom jernhusen äger, förvaltar och utvecklar ett av sveriges mest spännande fastighetsbestånd längs den svenska järnvägen. Jernhusen kännetecknas av framåtanda och utveckling. Vi drivs av att göra skillnad för människor och miljö. Jernhusen är helägt av svenska staten, har ca 200 medarbetare och huvudkontor i stockholm. Bolaget äger runt 270 fastigheter till ett värde av cirka 9 miljarder kronor.

Vi erbjuder
ett företag i stark förändring där medarbetarna drivs av att skapa ett av landets mest framgångsrika fastighetsbolag. Du kommer att ha en central roll med stor frihet och mandat att skapa ditt eget arbetssätt. Du blir inblandad i många delar av verksamheten och måste kunna hantera flera pågående processer samtidigt och dessutom trivas med att ha en pedagogisk roll. Detta innebär stora utmaningar och rätt person har många möjligheter till god utveckling. Jernhusens kultur kännetecknas av öppenhet och prestigelöshet och atmosfären är väldigt välkomnande.

Kvalifikationer
• jur. Kand. Examen eller civilekonom med en gedigen utbildning i skatterätt
• bred erfarenhet av skatt, dvs.

Egenskaper
• god yrkeskompetens, dvs.

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id608