Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Industry Marketing Development Manager – Retail, S

Microsoft grundades 1975 av bill gates och paul allen. Huvudkontoret ligger i redmond, washington, usa. Företaget finns representerat i över 102 länder och regioner med drygt 76 000 anställda. Det finns få regioner i världen där användandet av persondatorer och internet är så stort som i sverige. Därför är sverige sedan länge en viktig marknad för microsoft. I sverige bedriver microsoft ett stort antal samarbetsprojekt med företag, myndigheter och organisationer. Några exempel är certifiering av experter på microsofts programvara i samarbete med landets högskolor och utbildningsföretag, samt sponsring av it-projekt för olika grupper i samhället. Idag arbetar drygt 460 personer på microsoft ab som ligger i kista, strax norr om stockholm.

Vi erbjuder
microsoft erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och den senaste teknologin till ditt förfogande. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team. Att arbeta för microsoft innebär mycket stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Företaget jobbar fokuserat med en tydlig karriärplanering där din karriär är i centrum och på vilka möjligheter som finns för dig. I den här rollen, som är strategiskt mycket viktig för microsoft, får du möjlighet att påverka och göra skillnad.

Kvalifikationer
• cirka 8-10 års erfarenhet av försäljning, affärsutveckling eller marknadsföring i ledande position inom retail krävs.
• teknikintresse, ”passion for technology”, är ett krav, dock inte på expertnivå.
• troligen har du en akademisk bakgrund.
• mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är ett krav.

Då microsoft strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Egenskaper
• målorienterad
• strukturerad
• starkt kundfokus
• gott självförtroende
• senior säljförståelse

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med katja af klercker på k2 search ab, tel. 08-501 103 92. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608