Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Seniorkonsult, Stockholm

Asp sverige är ledande inom organisering av it-verksamhet, med en unik kompetens och metodik för etablering av interna it-processer eller outsourcing. Asp är kundens objektiva rådgivare vid upphandling och uppföljning av it-verksamhet. Vårt mål är att säkra kundens processer vid etablering eller utvärdering av sin it-verksamhet.

Asp metodik erbjuder ett ramverk som omfattar hela processen från att analysera behov, till att implementera och förvalta den valda sourcingmodellen eller interna it-verksamheten. Med vår erfarenhet och kompetens säkerställs it-verksamheten utifrån behov, ekonomi och kvalitet såväl operativt som strategiskt.

Kvalifikationer
• mångårig bakgrund som seniorkonsult & verksamhetskonsult.
• Övergripande teknisk förståelse
• eftergymnasial utbildning, teknisk- och eller ekonomisk.
• vana att genomföra presentationer muntligt såväl som skriftligt.

Egenskaper
• strategisk förståelse för tekniskt kvalificerade projekt.

Vi erbjuder
vi erbjuder ett arbete med stora möjligheter till egen påverkan på arbetets innehåll och utförande.

Vi erbjuder också rätt personer att aktivt få delta i utvecklingen av ett redan nu framgångsrikt tjänsteföretag. Vi erbjuder inte minst möjligheten att jobba med intressanta kundföretag och uppdrag av mycket strategisk karaktär och innehåll.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608