Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Seniorkonsult, Stockholm

ASP Sverige är ledande inom organisering av IT-verksamhet, med en unik kompetens och metodik för etablering av interna IT-processer eller outsourcing. ASP är kundens objektiva rådgivare vid upphandling och uppföljning av IT-verksamhet. Vårt mål är att säkra kundens processer vid etablering eller utvärdering av sin IT-verksamhet. Vi skapar värde för en kostnadseffektiv IT-verksamhet med hjälp av en framgångsrik metodik som tillämpats i hundratals projekt i ett flertal länder sedan 1999.

ASP metodik erbjuder ett ramverk som omfattar hela processen från att analysera behov, till att implementera och förvalta den valda sourcingmodellen eller interna IT-verksamheten. Med vår erfarenhet och kompetens säkerställs IT-verksamheten utifrån behov, ekonomi och kvalitet såväl operativt som strategiskt. Vi är leverantörsoberoende och garanterar ett rättvist och genomtänkt beslut I våra rekommendationer.

Kvalifikationer
• Mångårig bakgrund som seniorkonsult & verksamhetskonsult.
• Övergripande teknisk förståelse
• Eftergymnasial utbildning, teknisk- och eller ekonomisk.
• Vana att genomföra presentationer muntligt såväl som skriftligt.

Egenskaper
• Strategisk förståelse för tekniskt kvalificerade projekt.
• Positiv och entusiasmerande.
• Stark drivkraft
• Affärsmannaskap
• Entreprenörsanda

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett arbete med stora möjligheter till egen påverkan på arbetets innehåll och utförande. I och med vår struktur och våra kunduppdrag finns stora möjligheter till karriärutveckling.

Vi erbjuder också rätt personer att aktivt få delta i utvecklingen av ett redan nu framgångsrikt tjänsteföretag. Vi erbjuder inte minst möjligheten att jobba med intressanta kundföretag och uppdrag av mycket strategisk karaktär och innehåll. Vi erbjuder passionerade, proaktiva och professionella medarbetare som alltid vill ge sitt bästa för våra kunder.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Henriques på K2 Search AB, tel. 08 – 642 87 09. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 6 kontor i Norden. Läs mer

id408