Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ansvarig Sales Location, Stockholm

Telenor är i sverige en ledande helhetsleverantör av kommunikationstjänster. I den spännvidden ingår såväl mobil och fast telefoni som bredband och datatjänster. Vi älskar kommunikation, därför vill vi hjälpa människor att kommunicera bättre. Med kunden i fokus erbjuder vi våra tjänster till både privatpersoner och företag.

Du kan:
– minst tre års erfarenhet av arbete med etableringsfrågor inom retailfastigheter
– god erfarenhet från förhandling av såväl hyresnivåer som inredning, ventilation etc
– akademisk bakgrund
– god engelska i tal och skrift
– körkort

Du är: i din yrkesroll är du en god förhandlare, analytisk och proaktiv. Som person är du en naturlig teamspelare och relationsskapare som är förändringsbenägen och trivs när det händer mycket. För att telenor ska kunna utvecklas i samma höga takt är det också viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra: be inspiring, keep promises, be respectful och make it easy.

Placeringsort: stockholm.

Sista ansökningsdag: vi arbetar löpande med denna rekrytering och intervjuar kandidater löpande, därför vill vi ha din ansökan snarast.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0