Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Operations Consultant, Stockholm


microsoft grundades 1975 av bill gates och paul allen. huvudkontoret ligger i redmond, washington, usa. företaget finns representerat i över 102 länder och regioner med drygt 76 000 anställda. det finns få regioner i världen där användandet av persondatorer och internet är så stort som i sverige. därför är sverige sedan länge en viktig marknad för microsoft.
i sverige bedriver microsoft ett stort antal samarbetsprojekt med företag, myndigheter och organisationer. några exempel är certifiering av experter på microsofts programvara i samarbete med landets högskolor och utbildningsföretag, samt sponsring av it-projekt för olika grupper i samhället. idag arbetar drygt 460 personer på microsoft ab som ligger i kista, strax norr om stockholm. vill du läsa mer om microsoft kan du gå in på www.microsoft.se

arbetsuppgifter:
som senior operations consultant ansvarar du för att ge råd och stöd kring användande av microsofts infrastruktur till de största kunderna. du konsulterar kunderna i att reducera kostnader, öka kvalitén och servicen samt att kunna hantera teknologierna. vidare kommer man att vara nära involverad i att skapa nya kontrakt med kunder och leverera projekt samt göra kvalitetsrevisioner av dessa projekt. detta kräver djup kunskap om de stora företagens ict organisationer.

vi söker dig med följande kvalifikationer:
• du har mer än fem års erfarenhet av stora företags ict organisationer
• van att implementera itil och microsoft operations framework
• van att ge support vid och före försäljning vad gäller ops innehåll
• mycket god engelska och svenska i tal och skrift

vi erbjuder:
microsoft erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och den senaste teknologin till ditt förfogande. du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team. att arbeta för microsoft innebär mycket stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. företaget jobbar fokuserat med en tydlig karriärplanering där din karriär är i fokus och på vilka möjligheter som finns för dig.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id509 1