Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

IT-arkitekt, Stockholm

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid 31 särskilda ungdomshem och 13 LVM-hem över hela landet.
SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. SiS FoU-enhet spelar en viktig roll när det gäller att sprida kunskap i verksamheten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter i en myndighet med fokus på vård och behandling, en verksamhet som kräver effektivt stöd av stabil IT-verksamhet. Myndigheten verkar i en miljö som kräver en fortgående utveckling med bra utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta både självständigt och team-baserat i en kreativ och innovativ miljö med beprövad teknik. IT-miljön består mestadels av MS-servrar men även Linux och en Windows AD-domän med ca 6000 användarkonton. Verksamhetssystemen är mestadels egenutvecklade och de administrativa systemen är i huvudsak standardsystem. Nya system är webbaserade och byggs i en flerskiktad arkitektur. Databashanterare som används är MS och Oracle.

Som stöd i ditt arbete har du en effektiv och sammansvetsad organisation med stor kompetens. Givetvis erbjuds bra villkor och utvecklingsmöjligheter till rätt person. SiS är en av de större statliga myndigheterna varför det är en fördel om du tidigare har arbetat i en stor organisation. Arbetsplatsen ligger centralt i Stockholm på Drottninggatan 29. www.stat-inst.se

Vi söker dig som har
• Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande, gärna certifierad IT-arkitekt
• Djupa tekniska kunskaper inom infrastruktur, god kunskap inom Microsoftområdet och kunskap om informationssäkerhet
• Van att arbeta i komplexa organisationer och inte rädd för att själv hugga i
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och bra på att kommunicera med olika målgrupper
• Erfarenhet från statlig verksamhet är en merit

Egenskaper du behöver för att lyckas är
• Social och kommunikativ förmåga, bra på att skapa relationer
• Initiativförmåga och flexibilitet
• Analytisk förmåga
• Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Rebecca Rivière på K2 Search AB, tfn. 08-642 87 00. Alla intresseanmälningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din intresseanmälan snarast, dock senast den 29 mars 2009. Intresseanmälan sker genom att du registrerar ditt CV här på vår webbplats www.k2search.se. Klicka på knappen Sök detta jobb nedanför annonsen.

.