Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Nordisk Projektledare Kylteknik/ Bitr. Risk Manage


bring är en del av posten norge som 2007 omsatte 3,4 miljarder euro. idag består koncernen av 27 000 medarbetare och har gått från att vara ett norskt postföretag till en väsentlig aktör på den nordiska post- och logistikmarknaden.
bring frigoscandia är en av koncernens post- och logistikspecialister. vi erbjuder tjänster för transport av produkter som måste hanteras i rätt temperatur. vårt jobb är att säkerställa kvaliteten på det som ska fram. därför är vårt mål att hitta nya vägar till trygghantering av matvaror. pålitlighet, respekt, samspel, öppenhet och mod är de värden som betyder mest för oss. bring frigoscandia fokuserar på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. vi uppmanar därför kvalificerade personer att ansöka oavsett ålder, kön, funktionshinder eller kulturell bakgrund.

kvalifikationer
du bör ha arbetat med liknande uppgifter innefattande kalkylering, projektledning och konstruktion inom kyla eller annat närbeläget teknikområde. utbildningsmässigt bör du ha högskoleutbildning, alternativt tekniskt gymnasium med erfarenhet av arbeta med ammoniak.

personliga egenskaper
• självgående och förmåga att ta egna initiativ
• lagspelare som kan samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer på ett konstruktivt sätt
• bra sinne för planering och uppföljning
• stort tekniskt intresse
• förmåga att arbeta effektivt under stress

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med carina olsson på tel. 076-3217150. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. ansök på www.k2search.se vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id508